logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

نشریه‌صهیونیستی: آمریکا در ایران اشتباه کرد

نشریه‌صهیونیستی: آمریکا در ایران اشتباه کرد
پایگاه اینترنتی نشریه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت روز یکشنبه در گزارشی نوشت این که آمریکایی ها فکر می کنند با توافق هسته ای با ایران می توانند مشکلات سوریه و عراق را حل کنند، بسیار در اشتباه هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایرنا، در این گزارش آمده است، دولت باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا بر این عقیده است که ایران می تواند نقشی مثبت در یمن و سوریه و لبنان داشته باشد و اگر پرونده هسته ای ایران حل شود، ممکن است پرونده سوریه نیز حل شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


به اعتقاد کشورهای غربی و نه تنها آمریکا نقش ایران در سوریه و برخی کشورهای خاورمیانه بسیار مهم است و می تواند نظام سوریه را زنده نگه دارد، اما اینکه آمریکایی ها تصور می کنند با کنار آمدن در برنامه های هسته ای ایران، می توانند روی این کشور برای حل و فصل بحران سوریه حساب کنند، سخت در اشتباه هستند.

نشریه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت در گزارش خود از توافق احتمالی ایران و غرب در موضوع هسته ای به عنوان یک اشتباه تاریخی یاد کرد و نوشت: «آمریکا با این کار، اشتباهی تاریخی را مرتکب خواهد شد.»

در ادامه این گزارش آمده است، از سویی دیگر، آمریکا و سازمان های امنیتی با وجود اینکه اصرار دارند که بشار اسد باید برود، اما با این حال نگرانند که سقوط نظام سوریه شکافی امنیتی ایجاد می کند که جای آن را جبهه النصره و داعش پر خواهد کرد.

آمریکایی ها و سران امنیتی این کشور بر این باورند پرونده سوریه فقط از طریق سیاسی حل خواهد شد نه از طریق جنگ و این بدان معنی است که ایران خواهد توانست از طریق همکاری و ارتباط با سران آمریکا پرونده سوریه را حل کند.

به نوشته این نشریه صهیونیستی، در واقع می توان گفت که آینده سوریه برای آمریکا بسیار مهم است و به همین علت می خواهد این مشکل را از طریق ایران و از طریق دیپلماتیک حل و فصل کند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه