در سایه بی تدبیری مسئولان،

ریز گردها به مهمان ناخوانده و همیشگی استان ایلام تبدیل شده اند

ریز گردها به مهمان ناخوانده و همیشگی استان ایلام تبدیل شده اند
در سایه بی تدبیری مسئولان کشوری ریز گردها به مهمان ناخوانده و همیشگی استان ایلام تبدیل شده اند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جویزر ، گرد و غبار غلیظی از شب گذشته استان ایلام و از عصر امروز (یکشنبه) شهرستان ایوان را فرا گرفته است که موجب کاهش دید و نیز استفاده مردم از ماسک گردیده‌ است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی جویزر,

این پدیده  از سمت کشورهای همسایه به ویژه کشور عراق در حال ورود به استان ایلام است و باعث کاهش دید و رفت و آمد مردم در سطح شهر شده است .

,

افزایش غلظت گرد و غبار موجب ایجاد مشکلات تنفسی برای بسیاری از شهروندان و به ویژه کودکان و میانسالان شده است.

,

استان ایلام به سبب مرزهای طولانی 430 کیلومتری با کشور عراق از کانون های اصلی و عمده پدیده ریزگردها، همواره در معرض ورود و آسیب های انسانی، طبیعی، زیست محیطی و اقتصادی گرد و غبار قرار دارد.

,

اما هجوم ریزگردها به نوار غربی کشور در حالی است که بارها مسئولان کشور و بخصوص ریاست سازمان محیط زیست از تدوین برنامه جامع برای مبارزه با این پدیده خبر داده اند و در صحنه عمل تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته است و فقط در حد حرف و دستور باقی مانده است و در این میان استان ایلام به دلیل کم توجی مسئولان شاید از استانهایی مانند خوزستان هم بیشتر متضرر گردیده است .

,

در سالهای گذشته در زمینه مبارزه با هجوم ریزگردها و گردوغبار اقدامات خوبی از جمله مالچ پاشی بیابانهای داخل کشور و خارج از کشور صورت گرفت اما متاسفانه به دلیل بی تدبیری مسئولان سازمان محیط زیست این اقدامات همزمان با سکانداری خانم معصومه ابتکار در هاله ای از فراموشی قرار گرفت و اکنون که وضعیت بحرانی شده است دوباره طرح مالچ پاشی بیابانها با وجود تعیین بودجه ملی برای مبارزه با گردوغبار فقط مطرح شده است و در زمینه عمل راه درازی در پیش دارد !

,

 

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه