شهرداری سنندج در پیچ و خم مشکلات/رئیس شورای شهر: اگر به نتیجه نرسیم استیضاح را مطرح می کنیم

شهرداری سنندج در پیچ و خم مشکلات/رئیس شورای شهر: اگر به نتیجه نرسیم استیضاح را مطرح می کنیم
رئیس شورای شهر سنندج می گوید: به صورت دقیق به بررسی پاسخ های شهردار خواهیم پرداخت و در صورت کامل بودن آنها همچنان پشتیبان شهردار خواهیم بود و درغیر اینصورت استیضاح را مطرح و انجام خواهیم داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نوای آبیدر، شهرداری به عنوان مردمی ترین سازمان همواره کانون توجه اقشار مختلف جامعه بوده است که بالتبع انتظارات فراوانی از این دستگاه دولتی می رود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوای آبیدر, نوای آبیدر,

از طرف دیگر، درآمدهای کلان شهرداری ها اعم از عوارض، جواز ساخت و ساز، بودجه دولتی و ... این سوال را در اذهان ایجاد کرده است که این درآمدها چگونه و در چه محل هایی هزینه می شود؟

,

فارغ از این موارد، شهرداری به دلیل ساختار اداری – خدماتی خود همواره نیازمند نیروی انسانی بسیار است که در این میان بعضاً خبرهایی از گوشه و کنار شهرداری ها مبنی بر پارتی بازی و استخدام های بی ضابطه به گوش می رسد.

,

چالش شهرداری سنندج در بحث تخلف مالی برخی از مدیران آن و تائید آن توسط استاندار کُردستان به عنوان مدیر ارشد استان سر و صدای زیادی در فضای مجازی به راه انداخت. خبری که اولین بار توسط وب سایت کُردنیوز منتشر و سپس 10 روز بعد تکذیب و البته در نشست استاندار کُردستان در دیماه سالجاری با اصحاب رسانه تایید شد.

, چالش شهرداری سنندج در بحث تخلف مالی برخی از مدیران آن و تائید آن توسط استاندار کُردستان به عنوان مدیر ارشد استان سر و صدای زیادی در فضای مجازی به راه انداخت. خبری که اولین بار توسط وب سایت کُردنیوز منتشر و سپس 10 روز بعد تکذیب و البته در نشست استاندار کُردستان در دیماه سالجاری با اصحاب رسانه تایید شد., چالش شهرداری سنندج در بحث تخلف مالی برخی از مدیران آن و تائید آن توسط استاندار کُردستان به عنوان مدیر ارشد استان سر و صدای زیادی در فضای مجازی به راه انداخت. خبری که اولین بار توسط وب سایت کُردنیوز منتشر و سپس 10 روز بعد تکذیب و البته در نشست استاندار کُردستان در دیماه سالجاری با اصحاب رسانه تایید شد.,

از برداشت 7 میلیاردی تا استخدام های بی ضابطه

, از برداشت 7 میلیاردی تا استخدام های بی ضابطه,

در جلسه پرسش و پاسخ از شهردار سنندج که با حضور شورای شهر سنندج در 7 بهمن ماه سالجاری برگزار شد، اهم موضوعات این جلسه نیز به سمت و سوی تخلف مالی از جانب برخی اعضا کشیده شد.

,

سید غریب سجادی که محور اصلی طرح سوال از شهردار بود، سخنان خود را بی پرده بیان کرد و از سهل‌انگاری عده‌ای از مدیران در پرداخت دیون سازمان تأمین اجتماعی که موجب برداشت حدود 7 میلیارد تومان از بودجه شهرداری شد تا دستکاری در جوازهای ساختمانی صادره و استخدام های بی ضابطه و حتی عدم استعفای شهردار سنندج سخن به میان آورد.

,

کامیاب شادان شهردار سنندج نیز در این جلسه مبنی بر مشکلات شهرداری از وجود نیروی مازاد در شهرداری سنندج خبر داده بود و گفته بود که در برابر استخدامی افراد متخلف ایستادگی کرده ام.

,

عضو شورای شهر سنندج: ": ریشه پارتی و پارتی بازی را باید از بین ببریم"

, عضو شورای شهر سنندج: ", : ریشه پارتی و پارتی بازی را باید از بین ببریم",

"یوسف اسدی" عضور شورای شهر سنندج در جلسه این شورا در خصوص ناعدالتی در استخدامی های شهرداری می گوید: ریشه پارتی و پارتی بازی را باید از بین ببریم تا بتوانیم عدالت را برقرار کنیم.

,

وی همچنین به کمک های بی ضابطه شهرداری سنندج به برخی از سازمان های مردم نهاد گلایه می کند و معتقد است که در سال آینده مشخص شود که شورا به چه تعداد از سازمان های مردم نهاد باید کمک و حمایت مالی کند.

,

این سخنان عضو شورای شهر سنندج چالش مالی شهرداری سنندج را بازهم برجسته ساخته است و این موضوع را شفاف می سازد که شهرداری سنندج نیازمند تغییر و تحولی پایه ای در حوزه مدیریت پولی و مالی است.

, این سخنان عضو شورای شهر سنندج چالش مالی شهرداری سنندج را بازهم برجسته ساخته است و این موضوع را شفاف می سازد که شهرداری سنندج نیازمند تغییر و تحولی پایه ای در حوزه مدیریت پولی و مالی است., این سخنان عضو شورای شهر سنندج چالش مالی شهرداری سنندج را بازهم برجسته ساخته است و این موضوع را شفاف می سازد که شهرداری سنندج نیازمند تغییر و تحولی پایه ای در حوزه مدیریت پولی و مالی است.,

خواسته تمامی مردم سنندج بعنوان صاحبان اصلی نظام و انقلاب این است که افراد متخلف به صورت آشکار به آنها معرفی شوند تا بدانند که عزم دولت در خشکاندن ریشه فساد جدی است.

,

رئیس شورای شهر سنندج: "در صورت به نتیجه نرسیدن در طرح سوال، شهردار را استیضاح می کنیم"

, رئیس شورای شهر سنندج: "در صورت به نتیجه نرسیدن در طرح سوال، شهردار را استیضاح می کنیم",

"جلال شریعتی"  رئیس شورای شهر سنندج  در خصوص جلسه پرسش از شهردار سنندج می گوید: جلسه پاسخ شهردار به سوالات شورا که دو هفته پیش برگزار شد با توجه به زمان بر بودن آن به جلسه دیگری موکول شد که به زودی براساس قانون آن را تشکیل خواهیم داد.

,

وی می افزاید: به صورت دقیق به بررسی پاسخ ها خواهیم پرداخت و در صورت کامل بودن آنها همچنان پشتیبان شهردار خواهیم بود و درغیر اینصورت استیضاح را مطرح و انجام خواهیم داد.

, وی می افزاید: به صورت دقیق به بررسی پاسخ ها خواهیم پرداخت و در صورت کامل بودن آنها همچنان پشتیبان شهردار خواهیم بود و درغیر اینصورت استیضاح را مطرح و انجام خواهیم داد., وی می افزاید: به صورت دقیق به بررسی پاسخ ها خواهیم پرداخت و در صورت کامل بودن آنها همچنان پشتیبان شهردار خواهیم بود و درغیر اینصورت استیضاح را مطرح و انجام خواهیم داد.,

حال باید منتظر ماند و دید که مجموعه مدیریتی شهرداری سنندج برای برون رفت از مشکلات عدیده که با آن مواجه شده اند چه برنامه ای دارند و چه زمانی به صورت شفاف تمامی جزئیات را برای عموم مردم تبیین و توضیح خواند داد.

,

 

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه