logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فعالیت‌های ورزشی ورزشکاران شهرضا در دهه مبارک فجر

فعالیت‌های ورزشی ورزشکاران شهرضا در دهه مبارک فجر
به مناسبت دهه مبارک فجر مسابقات مختلف ورزشی در شهرضا برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شهرضا نیوز، مسابقات دو میدانی آقایان گرامیداشت دهه فجر با شرکت ۲۰ نفر از ورزشکاران در ورزشگاه تختی در دو گروه سنی نونهالان و نوجوانان در دو ماده ۱۰۰ متر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهرضا نیوز,

در این دوره از مسابقات در گروه نوجوانان محمد ابراهیم هادی- محمد حسین شاهچراغی و محمدرضا مرادزاده و نونهالان آرمین جعفری- محمد امین عشقی و محسن امامی مقام‌های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
مسابقات شطرنج کشور با شرکت ۱۳۰ نفر از ۶ استان کشور به روش سریع در سالن همایش دانشگاه پیانور شهرضا با نام شهید همت گرامیداشت دهه مبارک فجر برگزار شد.
در این دوره از مسابقات نائب قهرمان آسیا و نفر ششم جهان نیما جوانبخت حضور داشت و در پایان به ۱۰نفر برتر جوانبخت – عابدی -سعیدی- کلانتری – شاه سیاه – مینا خانلو – حقایق- شریف پناهی و قلعه دار حکم و جوایز نقدی اهدا شد.
مسابقات وشوو جام فجر بین باشگاه‌های شهرستان با حضور ۵ باشگاه و ۳۹ ورزشکار در سالن ورزشی دلیران در ۴ رده سنی در رشته فرم برگزار شد و در پایان باشگاه‌های دلیران ۲۳ مدال طلا – هلال احمر ۴ مدال و اسفه سالار ۲ مدال طلا را به خود اختصاص دادند.
همایش پیاده روی با حضور بیش از۳۰۰ نفر در مسیر ۴ کیلومتری میدان حر تا امامزاده شاهرضا گرامیداشت دهه مبارک فجر برگزار شد.
مسابقات کاراته قهرمانی و انتخابی رده سنی امید و بزرگسالان استان اصفهان به میزبانی شهرستان شهرضا با شرکت ۱۳۵ کاراته کا و ۲۰ داور ممتاز و ملی استان در سالن شهید طحانی با مسابقه کاتا آغاز شد و در پایان به نفرات برتر حکم و جوایز اهدا شد.
مسابقات آمادگی جسمانی بانوان استان در سالن شهید مصدق شهرضا با حضور ۱۱۰ نفردر غالب ۱۵ تیم از باشگاه‌های سطح استان برگزار شد، در این دوره از مسابقات در ۶ رده سنی طبق بخشنامه صادره برگزار که تیم‌های اصفهان – مقام آوران شهرضا و کوشش اصفهان به ترتیب مقام های اول تا سوم تیمی را به خود اختصاص دادند .
مسابقات دو و میدانی رده سنی نونهالان و نوجوانان در زمین چمن مصنوعی ورزشگاه نواب صفوی با شرکت ۲۰ نفر برگزار شد که در پایان در رده سنی خردسالان : نگین قبادی نیا- راضیه سبزواری و سیمین طالبی و در رده سنی نونهالان: مهدیه جوهری- زهرا محمدیان- نادیا خیمه کبود و در رده سنی نوجوانان: فاطمه رضویزاده- فاطمه ترابی و محرابی مقام‌های اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه