logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همه یکصدا در یک روز مانده به 22 بهمن؛

برای آزادی، انقلاب کردیم/ به کوری چشم دشمنان در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت می کنیم

برای آزادی، انقلاب کردیم/ به کوری چشم دشمنان در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت می کنیم
حضور حتمی در راهپیمایی ۲۲ بهمن، وعده کسانی است که به خاطر استقلال و آزادی کشور انقلاب کرده بودند و اعلام کردند به کوری چشم دشمنان در جشن انقلاب شرکت می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "خانه خشتی"، مردم رفسنجان با استقبال از ایام دهه فجر، با افتخار اعلام کردند در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت می کنند.
برخی شرکت در راهپیمایی را امری واجب بیان کردند و مشکلات اقتصادی را مانعی برای حضور آن ها در راهپیمایی ندانستند.
استقلال و آزادی شعار اکثر کسانی بود که برای کوتاهی دست دشمنان از کشور ایران فریاد سر بر می آورند و در پاسخ به زیاده خواهی دشمنان در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن حاضر می شوند.
هدف از انقلاب برپایی حکومت اسلامی و شعائر دینی در جامعه بود که عده ای به خوبی از آن سخن می گویند و با اقتدار مشتاق حضور در جشن پیروزی انقلاب اسلامی ایران هستند.
برپایی حکومت عدل و رهایی از حکومت ستم شاهی و زورگوی طاغوت از دیگر مواردی بود که در بیاناهداف انقلاب اسلامی توسط مردم بیان شد.
حضور حتمی در راهپیمایی ۲۲ بهمن، وعده کسانی بود که به خاطر استقلال و آزادی کشور انقلاب کرده بودند و اعلام کردند به کوری چشم دشمنان در جشن انقلاب شرکت می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "خانه خشتی",
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه