logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

افشارزاده: روحانی با انتخاب سجادی به ورزش شخصیت داد

افشارزاده: روحانی با انتخاب سجادی به ورزش شخصیت داد
دبیر کل کمیته ملی المپیک درباره معرفی سجادی به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان گفت: از اینکه رئیس‌جمهور به ورزش اعتماد کرد مایه مباهات ماست و روحانی با این انتخاب به ورزش شخصیت داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  بهرام افشار‌زاده  درباره حضور نمایندگان غرب آسیا برای بازدید از کیش به دلیل میزبانی مسابقات غرب آسیا گفت: با توجه به اجلاسی که ماه گذشته در مجمع غرب آسیا داشتیم و با موافقت یک سال پیش کمیته ملی المپیک، قول چهارمین دوره برگزاری مسابقات غرب آسیا را در ایران گرفتیم و در این دوره از اجلاس خواستیم اجازه دهند این میزبانی به ایران داده شود. کویت، قطر، سوریه، لبنان و عراق کشورهایی بودند که درخواست میزبانی داده بودند که خوشبختانه به ایران داده شد.

وی ادامه داد: سه نفر از هیئت اجرایی غرب آسیا و یک نفر نماینده شورای المپیک آسیا به ایران آمدند و از کیش بازدید کردند. این بازدید حدود 4 ساعت طول کشید. قرار است این مسابقات در 6 روز از 29 فروردین تا 5 اردیبهشت در کیش برگزار شود. والیبال ساحلی، بسکتبال، اسکواش، تنیس روی میز، تنیس، کاراته، تکواندو و شمشیر‌بازی در بخش بانوان و مردان به جز والیبال ساحلی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین جلسه‌ای با مدیرعامل منطقه آزاد کیش داشتیم. برنامه‌ها ارائه شد و قرار شد پیشنهاداتمان را درباره سالن‌ها و امکانات آماده و به غرب آسیا ارسال کنیم. کیش با توجه به توانایی‌هایی که دارد می‌تواند میزبان این مسابقات باشد. برگزاری این رقابت‌ها باعث می‌شود تا برای بازی‌های آسیایی سال آینده که در کره برگزار می‌شود آماده شویم.

دبیرکل کمیته ملی المپیک در پاسخ به این سوال که آیا بودجه لازم برای برگزاری این مسابقات فراهم شده است عنوان کرد: هر نفر باید 50 دلار برای ورود به این مسابقات پرداخت کند. سعی می‌کنیم اسپانسر بگیریم.

افشار‌زاده درباره معرفی نصرالله سجادی به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان تصریح کرد: این یکی از کارهای ارزشمند روحانی بود. فردی را معرفی کرد که دارای تمام فاکتور‌های لازم است. سجادی فردی آگاه نسبت به مسائل داخلی و بین‌المللی است. احساسی عمل نمی‌کند. برنامه‌ریز و برنامه‌محور است. به جامعه ورزش تبریک می‌گویم. او بالاترین رای را در مجلس خواهد داشت. با توجه به تفکراتی که دارد می‌داند چگونه عمل کند. تمامی ورزش‌ها را در بعد دانش‌آموزی، دانشگاهی و قهرمانی می‌شناسد.

وی گفت: سجادی سالها در کمیته ملی المپیک به عنوان نایب رئیس، دبیرکل، خزانه‌دار و سرپرست تیم‌های اعزامی فعالیت کرده است. کمتر وزیری را دیده‌ام که برای احراز پست تمام فاکتور‌ها را داشته باشد. رئیس‌جمهور با معرفی سجادی به ورزش کشور شخصیت داد و از اینکه به ورزش اعتماد کرد برای ما مایه مباهات است.

انتهای پیام/د

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه