روزنامه "القدس العربی" :مسلمانان بدانند که آمریکا دشمن شیعه و سنی است
شیعیان گمان نکنند که همه سنی ها دشمن آن ها هستند ، زیرا این دو گروهک از نظر اهل سنت هم منحرف هستند و سنی ها طرفدار این دو گروهک آدمکش نمی باشند و از همه مسلمانان می خواهم که در کنار هم و در یک جبهه و علیه دشمن اصلی که آمریکا و اسرائیل هستند بجنگند .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سرویس بین الملل رهیاب نیوز، روزنامه "القدس العربی" چاپ لندن به قلم فیصل قاسم " نوشت: شیعیان و سنی ها بدانند که آمریکا دشمن تمام مسلمانان است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, سرویس بین الملل رهیاب نیوز,وی افزود: برخی از سنی ها به گمان اینکه چون ایران بر سر میز مذاکره با آمریکا نشسته ، و یا اینکه چون آمریکا بر سر عراق و افغانستان و ... با ایران مذاکره می کند ، پس ایران با آمریکا همدست است و در نتیجه شیعیان را دشمن خود می پندارند.
,فیصل قاسم در ادامه این مقاله نوشت: آمریکا نه با ایران دوست است و نه با شیعیان و کسی گمان نکند که دست شیعیان با آمریکا است و همچنین اگر آمریکایی ها طرف سنی ها را بگیرند بدین معنا نیست که آن ها از سنی ها خوششان می آید و نمونه بارز آن، جنگ های خاورمیانه است ، بگونه ای که مسلمانان در عراق و سوریه سر یکدیگر را می برند و از دشمن اصلی مسلمانان غافل هستند.
,ایشان با اشاره به اینکه، دشمن اصلی مسلمانان است افزود : چرا کسی از اسرائیل به عنوان دشمن ، یاد می آورد ؟ ثمره نزاع مسلمانان با یکدیگر، حذف دشمن اصلی از لیست دشمنان است و این همان چیزی است که آمریکایی ها می خواهند.
,فیصل قاسم در پایان این مقاله با اشاره به منحرف بودن " داعش " و " جبهة النصره " گفت : شیعیان گمان نکنند که همه سنی ها دشمن آن ها هستند، زیرا این دو گروهک از نظر اهل سنت هم منحرف هستند و سنی ها طرفدار این دو گروهک آدمکش نمی باشند و از همه مسلمانان می خواهم که در کنار هم و در یک جبهه و علیه دشمن اصلی که آمریکا و اسرائیل هستند بجنگند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه