عضو شورای شهر بیرجند :

داعیه حقوق بشری بدون حق امنیت برای شهروندان خود/ غرب مقابل اسلام زانو زده است

داعیه حقوق بشری بدون حق امنیت برای شهروندان خود/ غرب مقابل اسلام زانو زده است
عضو شورای شهر بیرجند :غرب با تمام ادعاهای حقوق بشری اش نتوانسته امنیت شهروندانش را تامین کند گفت : حکومت هایی که نمی توانند برای ساکنین خود تامین امنیت کنند چگونه ادعای حقوق بشری سر می دهند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناسیده زهرا حسینی عضو شورای شهر بیرجند در گفتگو با خبرنگار  زن امروز با بیان اینکه شهادت سه دانشجوی آمریکایی مسلمان، در نزدیکی دانشگاه «کارولینای شمالی» در «چپل هیل»  که مورد اصابت گلوله قرار گرفتند  نشان از این است که غرب با تمام ادعاهای حقوق بشری اش نتوانسته امنیت شهروندانش را تامین کند, گفت : حکومت هایی که نمی توانند برای ساکنین خود تامین امنیت کنند چگونه ادعای حقوق بشری سر می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زن امروز,

 
وی افزود: این اقدامات رسوایی بسیار بزرگی برای غرب است و تاییدی بر اینکه کشورهای مدعی حقوق بشر در دفاع از حقوق بشر ناتوان هستند.

,
,


حسینی اظهار داشت: نامه مقام معظم رهبری در برهه کنونی و حساس جهان اسلام اقدامی بسیار هوشمندانه به جا و غافلگیرانه بود که ایشان در حساس ترینموقعیت تاریخی و درحالی که به عناوین مختلف جهان اسلام را تهدید می کنند نامه رهبر معظم انقلاب مصداقی بر , حق بودن دین اسلام است و اینکه غرب بداند با این اقدامات خود نه تنها به اسلام ضربه نمی زند بلکه جوامع بشری بیش از پیش به تفکر اسلام و پیامبر رحمت (ص) ایمان می آورند.

,
,


نماینده مجمع تقریب مذاهب در خراسان جنوبی با بیان اینکه رسانه های غرب تحت سیطره دولتمردان غربی هستندو تنها داعیه آزادی بیان را دارند, گفت: در اقدام اخیرشان که توهین به پیامبر گرامی اسلام (ص) بود, همان رسانه ها حادثه را تروریستی خواندند و فرد حمله کننده را تروریست. اما در جریان شهادت این سه دانشجوی مسلمان نه تنها بایکوت خبری کردند بلکه آن فرد را متهم به قتل خطاب می کنند و می خواهند با این کارها سرپوشی بر جنایات خود قرار دهند.
 
حسینی گفت: این اقدام غربی ها چند پیام دارد اول اینکه غرب با تمام ادعاهای حقوق بشری اش قصد نا امن کردن کشورها برای مسلمانان دارد و پیام دوم اینکه دنیای غرب در مقابل جهان اسلام به زانو در آمده است و سوم اینکه غرب ثابت کرده است که بزرگترین ناقض حقوق بشر است.
 
وی در پایان افزود: این موضوع , مسئله تنها یک کشور مسلمان نیست مسئله جهان اسلام است و جهان اسلام باید در مقابل این اقدام واکنش نشان دهند و غرب این را بداند که با توهین به مقدسات خیل عظیمی از مردم جهان نمی تواند به مطامع خود دست یابد.

,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه