logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اختتامیه جشنواره قصه‌گویی و تئاتر در ابوموسی

اختتامیه جشنواره قصه‌گویی و تئاتر در ابوموسی
جشنواره قصه‌گویی و تئاتر درسی مدارس شهرستان ابوموسی با حضور ۸ گروه راه‌یافته به مرحله پایانی عصر دیروز در سالن آمفی تئاتر اندیشه به کار خود خاتمه داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری مداد نیوز،احمد حامدی مدیر آموزش‌وپرورش شهرستان در آئین اختتامیه جشنواره، زبان قصه را یکی از شیواترین و تأثیرگذارترین ابزار برای انتقال مفاهیم گوناگون تربیتی به نونهالان دانست و خاطرنشان کرد: قصه و نمایش به جهت آموزش غیرمستقیم مفاهیم تأثیر بیشتری در مخاطب خواهد گذاشت به همین دلیل است که داستان‌های دوران کودکی تا سنین پیری نیز در ذهن انسان ماندگار می‌شود. وی در بیان اهمیت ترویج قصه‌گویی در جامعه اظهار داشت: بسیاری از ارزش‌های اخلاقی که در تکوین شخصیت کودک نقش مهمی دارد مانند پایداری، شجاعت، نوع‌دوستی، جوانمردی، آزادگی و استقامت در برابر ظلم شاکله‌ی اصلی قصه‌ها را تشکیل می‌دهد و از راه قصه‌گویی به کودکان منتقل می‌شود. احمد حامدی در پایان با اشاره به تعدادی از منابع غنی این حوزه تصریح کرد: قصه‌گویی و نقالی بافرهنگ ایرانیان عجین گشته که شاهنامه فردوسی یکی از این منابع ارزشمند می‌باشد که امیدواریم متولیان فرهنگی با قابل‌فهم نمودن این اثر ماندگار برای نسل خردسال مفاهیم ارزشی همچون رشادت و میهن‌پرستی را دربنیان شخصیتی فرزندان ایران زمین نهادینه نمایند. گفتنی است در پایان نیز آثار در جست و جوی خدا در بخش تئاتر درسی و در مذمت تملق و چاپلوسی در بخش قصه گویی هر دو از دبستان ریحانه حائز رتبه برتر شده و هدیه نقدی جشنواره را از آن خود کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری مداد نیوز,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه