مدیریت جهاد کشاورزی خلیل آباد:

خلیل آباد بعنوان قطب تولید انگور در خراسان از نعمت صنایع تبدیلی بی بهره است

خلیل آباد بعنوان قطب تولید انگور در خراسان از نعمت صنایع تبدیلی بی بهره است
مدیریت جهاد کشاورزی خلیل آباد گفت: شهرستانی که شش هزار هکتار از باغ های آن را تاکستان های انگور تشکیل داده و این امر موجب شده است رتبه دوم تولید محصولات باغی در استان را داشته باشد از نعمت صنایع تبدیلی بی بهره است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از یار خراسانی ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خلیل آباد در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: خلیل آباد شهرستانی که شش هزار هکتار از باغ های آن را تاکستان های انگور تشکیل داده و این امر موجب شده است رتبه دوم تولید محصولات باغی در استان و یکی از شهرهای مطرح در استان و  کشور در تولید انگور محسوب شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,

 

,

منوچهر احمدنژاد در ادامه گفت: هم چنین برداشت سالانه ۱۵۰ هزار تن از تاکستانهای خلیل آباد و تولید بیش از ۲۵هزار تن آن کشمش در این شهرستان و تامین ۵۰ درصد انگور استان ، لزوم توجه به صنایع تبدیلی را دو چندان کرده است.

,

 

,

وی با بیان اینکه در بحث فرآوری و صنایع تبدیلی در منطقه ضعیف عمل شده است گفت: انگور خلیل آباد با بالاترین دانش بومی تولید می شود و از نظر کیفیت در سطح کشور بی نظیر است ولی خلیل آباد بعنوان قطب تولید انگور در خراسان از نعمت صنایع تبدیلی بی بهره است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه