گلایه شهروند بوشهری از عدم تکریم ارباب رجوع در ادارات دولتی؛

برای کار چند دقیقه ای، چند ساعت معطل ماندم/ برای یک امضاء بارها از پله ها بالا، پایین شدم

برای کار چند دقیقه ای، چند ساعت معطل ماندم/ برای یک امضاء بارها از پله ها بالا، پایین شدم
یک شهروندان بوشهری گفت: در ساعات اولیه صبح برای انجام امور اداری به یکی از ادارات کل در مرکز استان رفته بودم که در هنگام ورود متوجه شدم که کارمندان مشغول صرف صبحانه هستند و پشت درب اتاق حدود یک ساعت منتظر ماندم تا آقایان صبحانه بخورند و بعد بتوانم وارد شوم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از "سپاس"،پاسخگویی‌ و تکریم‌ ارباب‌رجوع‌ در همه سازمان‌ها نقش‌ محوری‌ و اساسی‌ دارد و بسیاری‌ از مدیران‌ و مسوولان‌ خواستار آنند که‌ کارکنان‌ در این‌ زمینه‌ از قدرت‌ نامحدود و تهدیدکننده‌شان‌ در برابر ارباب‌رجوع‌ سوءاستفاده‌ نکنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از "سپاس"،پاسخگویی‌ و تکریم‌ ارباب‌رجوع‌ در همه سازمان‌ها نقش‌ محوری‌ و اساسی‌ دارد و بسیاری‌ از مدیران‌ و مسوولان‌ خواستار آنند که‌ کارکنان‌ در این‌ زمینه‌ از قدرت‌ نامحدود و تهدیدکننده‌شان‌ در برابر ارباب‌رجوع‌ سوءاستفاده‌ نکنند., "سپاس"،,

 اکثر سازمان‌ها و مؤسسات‌ در شرایطی‌ به‌سر می‌برند که‌ باید به‌ تقاضاهای‌ روزافزون‌ شهروندان‌ آگاه‌، تشکل‌های‌ علمی‌، گروه‌های‌ ذینفع‌، نهضت‌های‌ اجتماعی‌، مطبوعات‌، وسایل‌ ارتباط‌ جمعی‌ و غیره‌ پاسخگو باشند.

,  اکثر سازمان‌ها و مؤسسات‌ در شرایطی‌ به‌سر می‌برند که‌ باید به‌ تقاضاهای‌ روزافزون‌ شهروندان‌ آگاه‌، تشکل‌های‌ علمی‌، گروه‌های‌ ذینفع‌، نهضت‌های‌ اجتماعی‌، مطبوعات‌، وسایل‌ ارتباط‌ جمعی‌ و غیره‌ پاسخگو باشند.,

در دهه‌های‌ گذشته‌ در کسب‌ و کار و تجارت‌ یک‌ شعار حاکم‌ بود و آن‌ این‌ بود که‌ سر مشتری‌ و ارباب‌رجوع‌ را باید کلاه‌ گذاشت‌. مشتری‌ و ارباب‌رجوع‌ نیز در معامله‌ و تجارت‌ برای‌ مصون‌ ماندن‌ از فریب‌ فروشنده‌، می‌کوشید تا با زیرکی‌ خود، او را فریب‌ دهد. در دهه‌های‌ بعد شعار اصلی‌ تجارت‌ این‌ شد: «حق‌ با مشتری‌ است‌».

, در دهه‌های‌ گذشته‌ در کسب‌ و کار و تجارت‌ یک‌ شعار حاکم‌ بود و آن‌ این‌ بود که‌ سر مشتری‌ و ارباب‌رجوع‌ را باید کلاه‌ گذاشت‌. مشتری‌ و ارباب‌رجوع‌ نیز در معامله‌ و تجارت‌ برای‌ مصون‌ ماندن‌ از فریب‌ فروشنده‌، می‌کوشید تا با زیرکی‌ خود، او را فریب‌ دهد. در دهه‌های‌ بعد شعار اصلی‌ تجارت‌ این‌ شد: «حق‌ با مشتری‌ است‌».,

مشتری‌ به‌ سازمان‌ هویت‌ می‌دهد و سازمان‌ تمام‌ تلاش‌ و فعالیت‌ خود را برای‌ تأمین‌ خواسته‌های‌ مشتری‌ متمرکز می‌کند. امروز، شعار اصلی‌ حاکم‌ بر تجارت‌ و بازرگانی‌ این‌ شده‌ است‌ که‌ «مشتری‌ پادشاه‌ است‌»، مشتری‌ اختیارات‌ فراوانی‌ دارد. او تعیین‌کننده اصلی‌ و داور نهایی‌ است‌.

, مشتری‌ به‌ سازمان‌ هویت‌ می‌دهد و سازمان‌ تمام‌ تلاش‌ و فعالیت‌ خود را برای‌ تأمین‌ خواسته‌های‌ مشتری‌ متمرکز می‌کند. امروز، شعار اصلی‌ حاکم‌ بر تجارت‌ و بازرگانی‌ این‌ شده‌ است‌ که‌ «مشتری‌ پادشاه‌ است‌»، مشتری‌ اختیارات‌ فراوانی‌ دارد. او تعیین‌کننده اصلی‌ و داور نهایی‌ است‌.,

این در حالی است که روز به روز گزارشات مردمی در خصوص عدم  تکریم ارباب رجوع در برخی از ادارت دولتی استان به گوش می رسد.

, این در حالی است که روز به روز گزارشات مردمی در خصوص عدم  تکریم ارباب رجوع در برخی از ادارت دولتی استان به گوش می رسد.,

از همین روز چند شهروند بوشهری در تماس با این پایگاه خبری از این نحوه رسیدگی و برخورد با ارباب رجوع ها به شدت گلایه کردند و خواستار پیگیری آن از طریق از مسئولین ارشد استانی و رسانه ها شدند.

, از همین روز چند شهروند بوشهری در تماس با این پایگاه خبری از این نحوه رسیدگی و برخورد با ارباب رجوع ها به شدت گلایه کردند و خواستار پیگیری آن از طریق از مسئولین ارشد استانی و رسانه ها شدند.,

پایگاه خبری سپاس با توجه به رسالت خبری خود این موضوع را پیگیری و گلایه شهروندان را منتشر کرد.

, پایگاه خبری سپاس با توجه به رسالت خبری خود این موضوع را پیگیری و گلایه شهروندان را منتشر کرد.,

یکی از این شهروندان بوشهری به نام  غلامی که برای انجام امور اداری خود به یکی از ادارات در استان بوشهر رفته بود گلایه هایی از کارمندان این اداره داشت که در این خصوص به خبرنگار ما گفت: در ساعات اولیه صبح برای انجام امور اداری به یکی از ادارات کل در مرکز استان رفته بودم که در هنگام ورود متوجه شدم که کارمندان مشغول صرف صبحانه هستند و پشت درب اتاق حدود یک ساعت منتظر ماندم تا آقایان صبحانه بخورند و بعد بتوانم وارد شوم.

, یکی از این شهروندان بوشهری به نام  غلامی که برای انجام امور اداری خود به یکی از ادارات در استان بوشهر رفته بود گلایه هایی از کارمندان این اداره داشت که در این خصوص به خبرنگار ما گفت: در ساعات اولیه صبح برای انجام امور اداری به یکی از ادارات کل در مرکز استان رفته بودم که در هنگام ورود متوجه شدم که کارمندان مشغول صرف صبحانه هستند و پشت درب اتاق حدود یک ساعت منتظر ماندم تا آقایان صبحانه بخورند و بعد بتوانم وارد شوم.,

غلامی افزود: بعد از گذشت یک ساعت انتظار متوجه شدم که هنوز زمان شروع کار در این اداره برای کارمندان آغاز نشده است و هر کدام از کارکنان پشت میز خود مشغول به کار های شخصی و غیر اداری بودند.

, غلامی افزود: بعد از گذشت یک ساعت انتظار متوجه شدم که هنوز زمان شروع کار در این اداره برای کارمندان آغاز نشده است و هر کدام از کارکنان پشت میز خود مشغول به کار های شخصی و غیر اداری بودند.,

وی بیان داشت: یکی از این کارمندان که در حال چت کردن در شبکه های اجتماعی بود و مطالب در فضای مجازی را با لحن محلی برای همکارانش می خواند و آنان هم به جای اینکه کار مردم را انجام دهند مشغول به تحلیل و تفسر مطالب می شدند.

, وی بیان داشت: یکی از این کارمندان که در حال چت کردن در شبکه های اجتماعی بود و مطالب در فضای مجازی را با لحن محلی برای همکارانش می خواند و آنان هم به جای اینکه کار مردم را انجام دهند مشغول به تحلیل و تفسر مطالب می شدند.,

این فرد کار خاطر نشان کرد: وقتی به میز اولین کارمند رسیدم و درخواست خود را به او دادم با یک نگاه سطحی پرونده را به همکار دیگر خود ارجاع داد و گفت ظهر آماده می شود.

, این فرد کار خاطر نشان کرد: وقتی به میز اولین کارمند رسیدم و درخواست خود را به او دادم با یک نگاه سطحی پرونده را به همکار دیگر خود ارجاع داد و گفت ظهر آماده می شود.,

این شهروند بوشهری گفت: با توجه به مشغله های کاری راس ساعت مقرر وارد این اداره شدم و در حالی که نیم ساعت از اذان ظهر می گذشت اما هنوز درب اتاق ها بسته بود.

, این شهروند بوشهری گفت: با توجه به مشغله های کاری راس ساعت مقرر وارد این اداره شدم و در حالی که نیم ساعت از اذان ظهر می گذشت اما هنوز درب اتاق ها بسته بود.,

غلامی ضمن اشاره به اینکه بر روی درب اتاق های این اداره نوشته شده است به هنگام نماز 20 دقیه کار اداری تعطیل است عنوان کرد: حدود 45 دقیقه بعد از نماز کارمندان یکی، یکی و به صورت آرام و خسته به سمت اتاق خودشان می آمدند و تا شروع به کار می کردند حدود 10 دقیقه طول کشید.

, غلامی ضمن اشاره به اینکه بر روی درب اتاق های این اداره نوشته شده است به هنگام نماز 20 دقیه کار اداری تعطیل است عنوان کرد: حدود 45 دقیقه بعد از نماز کارمندان یکی، یکی و به صورت آرام و خسته به سمت اتاق خودشان می آمدند و تا شروع به کار می کردند حدود 10 دقیقه طول کشید.,

وی تاکید کرد: در هنگام نماز که باید تعطیل باشد و به جای امورات دنیایی به آخرت بپردازند، برخی از کارمندان درب اتاق را قفل کرده و به کارهای دیگر مشغول بودند.

, وی تاکید کرد: در هنگام نماز که باید تعطیل باشد و به جای امورات دنیایی به آخرت بپردازند، برخی از کارمندان درب اتاق را قفل کرده و به کارهای دیگر مشغول بودند.,

این شهروند بوشهری اظافه کرد: برای پیگیری پرونده به اتاق کارند این اداره رفتم و برای یک امضاء چندین اتاق رفتم و در نهایت همان کارمند زیر درخواست را از طرف امضاء کرد.

, این شهروند بوشهری اظافه کرد: برای پیگیری پرونده به اتاق کارند این اداره رفتم و برای یک امضاء چندین اتاق رفتم و در نهایت همان کارمند زیر درخواست را از طرف امضاء کرد.,

انتهای پیام/پ

, انتهای پیام/پ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه