مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد بجنورد:
تجمع جوانان آمریکایی در مراسم قربانیان چپل هیل نتیجه تاثیر پیام رهبر انقلاب بود
حجت الاسلام یوسفی فر گفت: پیام اساسی این تجمع بزرگ تاثیر نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکای شمالی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از «دانشجویان بیدار» حجت الاسلام یوسفی فر مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد بجنورد در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: سکوتی که رسانه های غرب در قبال این حادثه تروریستی انجام دادند یک تبعیض و بی عدالتی آشکار و برخلاف اخلاق رسانه ای است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجویان بیدار,وی افزود: پوشش رسانه ای که در جهت اسلام هراسی در ماجرای شارلی ابدو رخ داد کجا و کشته شدن سه دانشجوی بیگناه و مسلمان در چپل هیل کجا؟ آیا این آزادی بیان و حقوق بشر آمریکایی است؟
,این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به حضور چند هزار نفری جوانان و دانشجویان آمریکایی در مراسم یادبود این سه دانشجو گفت: پیام اساسی این تجمع بزرگ تاثیر نامه مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکای شمالی است.
,وی تصریح کرد: این حرکت پیامبر گونه رهبر فرزانه انقلاب نوید بخش بیداری و خروج از رکود دانشجویان و جوانان غرب نسبت به دین مبین اسلام است تا جاییکه دیدیم این حضور، اوباما را هم مجبور به موضع گیری کرد.
,حجت الاسلام یوسفی فر ادامه داد: از تمام این ماجرا مشاهده می شود قشر جوان می تواند بر دولتهای کشورش تاثیر گذار شده و مانع از اجرای سیاست های استکباری آنان شود.
,در واقع پیام رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی و نه به دولتهای غربی، باعث ایجاد شکاف میان بدنه جامعه و دولت های استکباری شده است به طوریکه پس از آن نسبت به مواضع آنها درباره اسلام دقت بیشتری می کنند.
,این اقدام تروریستی به نوعی یک برآورد از سوی دولت آمریکا بود که ببیند آن جو منفی علیه اسلام در قضیه شارلی ابدو چقدر باعث تنفر مردم نسبت به اسلام شده است که برخلاف میلشان این تجمع نشان داد آگاهی عمومی بیشتر هم شده است.
,وی در خصوص عدم موضع گیری وزارت خارجه در برابر این واقعه تروریستی علیه مسلمین گفت: به نظر می رسد سنگینی مذاکرات باعث شده است که فرصت موضع گیری نداشته باشند.
,حجت الاسلم یوسفی فر در انتها گفت: انتظار می رود این عزیزان به خاطر جایگاه جمهوری اسلامی در دنیا نسبت به این حادثه واکنش نشان دهند.
,,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه