مسئول بسیج سازندگی سپاه شاهرود:

برپایی بیمارستان صحرایی در منطقه محروم خارتوران بیارجمند/ اعزام بیش از 20 نیروی بهداشتی و درمانی به خارتوران

برپایی بیمارستان صحرایی در منطقه محروم خارتوران بیارجمند/ اعزام بیش از 20 نیروی بهداشتی و درمانی به خارتوران
مسئول بسیج سازندگی سپاه شاهرود از برپایی بیمارستان صحرایی در منطقه خارتوران بیارجمند خبر داد و گفت: بیش از 20 نیروی بهداشتی و درمانی در قالب برپایی بیمارستان صحرایی پیامبر اعظم (س) به منطقه خارتوران بیارجمند اعزام شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا جواد رضوانی مسئول بسیج سازندگی سپاه شاهرود در گفتگو با خبرنگار نسل شاهوار با بیان اینکه برپایی بیمارستان صحرایی منطقه خارتوران بیارجمند در قالب طرح محرومیت‌زدایی بهداشتی و درمانی اجرا می‌شود گفت: برپایی بیمارستان صحرایی پیامبر اعظم (س) در منطقه محروم خارتوران بیارجمند با مشارکت و همراهی بسیج جامعه پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود و فرمانداری ویژه شهرستان شاهرود و بخشداری بیارجمند اجرا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل شاهوار , .,

وی با اشاره به وجود دو مرکز بهداشت در روستاهای زمان آباد و احمد آباد اظهار کرد: از این دو خانه بهداشت به‌عنوان مراکز درمانی در قالب بیمارستان صحرایی استفاده می‌شود و بیش از 20 کادر درمانی و پزشکی به خدمت‌رسانی به مردم می‌پردازند.

, .,

مسئول بسیج سازندگی سپاه شاهرود از اعزام 10 پرستار، دو نفر متصدی داروخانه، 6 پزشک عمومی، یک دندان‌پزشک، یک روان‌پزشک و چهار نفر ماما به بیمارستان صحرایی خارتوران خبر داد و بیان کرد: در دو روز پایانی متخصصان داخلی، اطفال و زنان نیز به این جمع اضافه می‌شوند.

, .,

رضوانی خاطر نشان کرد: این مجموعه در بین دو درمانگاه تقسیم‌ شده و از 25 تا 30 بهمن‌ماه به اهالی این منطقه خدمت‌رسانی انجام می‌دهند.

, .,

وی محرومیت‌زدایی را یکی از اهداف بسیج سازندگی عنوان کرد و گفت: تلاش همه دوستان و همکاران برای ارائه خدمتی متناسب و درخور شأن مردم است و اجرای این برنامه‌ها سبب دلگرمی مردم و دل‌بستگی بیشتر به انقلاب اسلامی می‌شود.

, .,

بیمارستان صحرایی طرود از 25 بهمن ماه به مدت یک هفته در منطقه محروم خارتوران بیارجمند برپا شده است.

,

انتهای پیام/ص

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه