logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دبیرکل بنیاد هابیلیان:

دست های برتر ایران، آمریکا را پای میز مذاکره کشاند

دست های برتر ایران، آمریکا را پای میز مذاکره کشاند
دبیر کل بنیاد هابیلیان گفت: ایران در دهه اخیر به سبب روحیه استکبار ستیزی بطور مستقیم و غیر مستقیم بر استکبار پیروز شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سیدمحمد جواد هاشمی نژاد در مصاحبه با پرستوها اظهار داشت: دلیلی برای کنار زدن سیاست ضد استکباری نداریم، زیرا که ما قربانی‌های سیاست‌های آمریکا هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پرستوها , پرستوها ,

 

,

وی در خصوص بیلبوردهای " صداقت آمریکایی " گفت: جمع شدن تابلوها در سطح تهران حرکت خوبی نبود و احیاء این جنبش در مشهد حرکتی هوشمندانه است.

,

 

,

وی افزود: مردم ما تا زمانی که دولت‌مردان در چهارچوب نظام حرکت کرده‌اند به پیروی از رهبر معظم انقلاب آنها را حمایت کرده‌اند.

,

 

,

ما به لبخند و اخم کسی امتیاز نمی دهیم

, ما به لبخند و اخم کسی امتیاز نمی دهیم, ما به لبخند و اخم کسی امتیاز نمی دهیم,

 

,

هاشمی نژاد با اشاره بر اینکه در دنیا کسی تعارف ندارد، گفت: ما به لبخند و اخم کسی امتیاز نخواهیم داد و مهم این است که ما دست برتری در مذاکرات داریم.

,

 

,

وی تصریح کرد: اینکه امریکا در پشت میز مذاکره است به سبب انتظار برای این مسئله بوده است و این قطعا نشان دهنده این است که ما دست‌های برتری داریم و امریکا نیازمند ماست.

,

 

,

دبیر کل بنیاد هابیلیان تصریح کرد: در طول ۱۰ سال اخیر حضور امریکا در منطقه، ما چهار پیروزی بزرگ به دست آورده‌ایم؛ پیروزی اول پیروزی  در جنگ ۳۳ روزه بوده است، پیروزی دوم در جنگ ۲۲ روزه در غزه، پیروزی سوم در عراق اتفاق افتاده است که تلاش بسیار سنگینی را امریکا انجام داد که دولت آقای نوری مالکی برکنار شود و دست‌نشانده خود را جایگزین کند و حتی سه ماه در آنجا وضعیت دولت بلاتکلیف بود و سرانجام امریکا مجبور به پذیرفتن آقای نوری مالکی برای ریاست جمهوری شد. پیروزی چهارم نیز در سوریه و لبنان رقم خورده است، در لبنان شاهد بودیم که اسرائیل مرتب رجزخوانی درباره حمله به ایران می‌نمود و در یک هفته جنگ بین غزه و اسرائیل وجود موشک‌هایی در دل خاک بخش‌های اشغالی فرود آمد که برد زیادی داشتند و نیز وجود پهپاد طرح ایران دست برتر ایران را نشان داد.

,

 

,

امروز اسرائیل به امریکا پیشنهاد جنگ می‌دهد

, امروز اسرائیل به امریکا پیشنهاد جنگ می‌دهد, امروز اسرائیل به امریکا پیشنهاد جنگ می‌دهد,

 

,

وی در انتها اذعان کرد: در جنگ سوریه تمام کشورهای متخاصم آن چه داشتند علیه مردم سوریه بکار بستند و امروز اسرائیل به امریکا پیشنهاد جنگ می‌دهد اما در حال حاضر شاهد موفقیت‌هایی در سوریه هستیم.

,

 

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه