نماینده فومن در مجلس شورای اسلامی :

یک سوم تکیه‌گاه بودجه کشور متکی به نفت است/اقتصاد مقاومتی به معنای ریاضت کشیدن نیست

یک سوم تکیه‌گاه بودجه کشور متکی به نفت است/اقتصاد مقاومتی به معنای ریاضت کشیدن نیست
نماینده فومن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رویکرد لایحه بودجه پیشنهادی دولت درباره اقتصاد مقاومتی گفت: این که یک سوم تکیه‌گاه بودجه کل کشور متکی به نفت است گویای این است که دولت و مجلس رویکرد جدیدی را در اقتصاد کشور دنبال می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز ؛ ناصر عاشوری، نماینده فومن در مجلس شورای اسلامی، در برنامه «اقتصاد ایران» شبکه پنج صدا و سیما، به مزیت‌های اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای ریاضت کشیدن نیست بلکه سیاست‌های اقتصادی جدیدی را در حوزه‌های مختلف پیش‌روی دولت می‌گذارد و تجدید نظر کردن در نحوه هزینه‌ها و عملیاتی کردن بودجه می‌تواند از مزیت‌های اقتصاد مقاومتی باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهجت نیوز,

وی افزود: درباره اقتصاد مقاومتی برخلاف روال سال‌های گذشته، رویکرد لایحه بودجه این است که درآمدهای جدیدی غیر از نفت برای دولت پیش‌بینی شده است.

,

نماینده فومن در مجلس شورای اسلامی به نحوه هزینه‌های دولت اشاره کرد و اظهار داشت: در هزینه‌ها باید از اسراف‌ها جلوگیری شود و همچنین هزینه‌های مازاد و غیر ضروری حذف شوند.

,

وی ابرازداشت: کشور ما قدرت اقتصادی بالایی دارد و غیر از منابع نفتی، تکیه‌گاه‌های درآمدی جدیدی در حوزه گردشگری و معادن می‌توانیم ایجاد کنیم.

,

عاشوری با اشاره به رویکرد لایحه بودجه پیشنهادی دولت درباره اقتصاد مقاومتی یادآور شد: این که یک سوم تکیه‌گاه بودجه کل کشور متکی به نفت است گویای این است که دولت و مجلس رویکرد جدیدی را در اقتصاد کشور دنبال می‌کنند.

,

وی در پایان پروسه زمانی چهار ساله را برای قطع وابستگی به نفت، کافی دانست و گفت: اگر بتوانیم اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کنیم و به منابع غیر نفتی گرایش پیدا کنیم، چهار سال دیگر خواهیم توانست تکیه گاه نفت را به طور کلی حذف کنیم و پس از آن اگر فروشی نیز از این ناحیه انجام گیرد، می‌توان در صندوق توسعه ملی ذخیره کرد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه