مسئول فوریت های پزشکی شهرستان خاش:
بازهم قاچاق انسان در خاش فاجعه آفرید/ کشته و مجروح شدن ۲۷نفر
مسئول فوریت های پزشکی شهرستان خاش گفت: دو حادثه به صورت همزمان در محور خاش – زاهدان و خاش - سراوان ۵ کشته و ۲۲ مجروح برجا گذاشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علیرضا سرگزی مسئول فوریت های پزشکی شهرستان خاش در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما در تشریح این خبر اظهار کرد: بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی وانت حامل اتباع بیگانه غیرمجاز در کیلومتر ۶۰ محور خاش- سراوان یک نفر کشته و ۸ نفر مجروح شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما ,وی با اشاره به حادثه دیگری در محور خاش – زاهدان، افزود: یک وانت حامل اتباع بیگانه غیرمجاز با یک تریلی و یک نفر شتر برخورد کرده که در این حادثه نیز ۴ نفر کشته و ۱۴ نفر مجروح شدند.
,سرگزی بیان کرد: در این دو حادثه بلافاصله ۶ دستگاه آمبولانس اورژانس جادهای و هلال احمر خاش به محل حادثه اعزام و مصدومین را به بیمارستان امام خمینی(ره) خاش منتقل کردند.
,وی از واژگونی دو خودرو دیگر در روز گذشته خبر داد و گفت: دودستگاه خودرو زانتیا و پژو ۴۰۵ در محور خاش – زاهدان به دلیل سرعت غیر مجاز واژگون و از دره سقوط کردند.
,وی با بیان اینکه در این حادثه نیز ۸ نفر مجروح و به بیمارستان منتقل شدند، ادامه داد: حال برخی از مجروحین وخیم گزارش شده است.
,وی ابراز داشت: اورژانس ۱۱۵ خاش در هر شرایطی در راستای امدادرسانی به حادثهدیدگان آمادگی دارد و در کمترین زمان ممکن در امر خدمات درمانی اقدام کرده است.
,به گزارش تفتان ما، موقعیت جغرافیایی و استراتژیکی استان و تفاوت فاحش قیمت موادسوختی در دو سوی مرز و نیز هم مرز بودن با کشوراهای افغانستان و پاکستان باعث گسترش قاچاق سوخت و همچنین قاچاق اتباع بیگانه به خصوص در محورهای جنوب این استان شده است.
, تفتان ما,همچنین قاچاقچیان برای فرار از چنگال قانون با خودروهای حامل موادسوختی که معمولا وانت تویوتا و پژو، پراید است با سرعت های غیرمجاز در محورهای منتهی به مرز تردد می کنند که هراز گاهی منجر به حوادث تلخ می شود.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه