مدیر آموزش و پرورش شهرستان رامیان:
40 درصد مدارس شهرستان رامیان تخریبی و چشم انتظار حمایت خیرین است
مدیر آموزش و پرورش شهرستان رامیان گفت: 40 درصد مدارس شهرستان رامیان تخریبی و چشم انتظار حمایت خیرین است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گل رامیان، مدیر آموزش و پرورش شهرستان رامیان در هفدهمین جشنواره تکریم از خیرین مدرسه ساز گفت: 40 درصد مدارس این شهرستان تخریبی است و این نشاندهنده تخلیه مدارس است و در صورت رخداد اتفاقی خاص، مسئولین پاسخگوی آن هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان, گل رامیان,وی اظهار کرد: از این تعداد مدرسه تخریبی دو مدرسه 12 کلاسه "شاهد" در رامیان و "وحدت" در روستای رضا آباد با اعتبار 5 میلیارد ریال برای هر یک از این مدارس از ظرفیت تبصره 22 مدارس محروم کلنگ زنی می شود و مابقی را باید منتظر مقاوم سازی و کمک و حمایت خیرین شد.
,صادقلو با بیان این مطلب که 18 مدرسه شهرستان رامیان توسط خیرین احداث شده است ،اظهار کرد: همچنین 95 درصد از مکانهای آموزشی در این شهرستان توسط خیرین اهدا شده است.
, .,
مدیر آموزش و پرورش شهرستان رامیان افزود: همچنین تعداد 363 نفر از مجموعه فرهنگیان مبلغی از حقوق خود را بصورت ماهیانه در امر مدرسه سازی پرداخت می کنند.
وی از مجموعه خیرین مدرسه ساز خواستار استفاده از ظرفیت های موجود خیرین در سطح استان و کشور جهت ساخت مدارس جدید شد و بر حمایت مسئولین، ائمه جمعه و جماعات در این امر تاکید کرد.
, .,
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه