قهرمانی کهکیلویه و بویر احمد در پنجمین جشنواره مسابقات عشایری بسیج کشور

قهرمانی کهکیلویه و بویر احمد در پنجمین جشنواره مسابقات عشایری بسیج کشور
پنجمین جشنواره مسابقات بومی، محلی و عشایری بسیج کشور با قهرمانی تیم کهکیلویه و بویر احمد به پایان رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سواحل خلیج فارس پنج شنبه و جمعه گذشته میزبان جشنواره مسابقات بومی، محلی و عشایری بسیج کشور یادواره گرامیداشت دهه فجر بود. 12 تیم از سراسر کشور به بندرعباس آمده بودند تا در 4 رشته هفت سنگ، دال پلان، کشتی محلی و طناب کشی با هم رقابت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

در پایان جشنواره، این ورزشکاران بسیجی کهکیلویه و بویر احمد بودند که در مجموع جام قهرمانی را بالای سرشان بردند. استان خوزستان دوم شد و استان مرکزی روی سکوی سوم ایستاد.

,

 

,

در رشته هفت سنگ تیم خوزستان اول شد و تیم های هرمزگان الف و کهکیلویه و بویر احمد دوم و سوم شدند. در دال پلان، استان کهکیلویه و بوبر احمد قهرمان شد، فارس روی سکوی دوم ایستاد و لرستان به مقام سوم رسید.

,

 

,

در طناب کشی که برای اولین بار در تاریخ ورزش کشور در ساحل برگزار شد، ورزشکاران بسیجی استان مرکزی توانستند مقام قهرمانی را کسب کنند و کردستان و خوزستان هم رده های دوم و سوم را به به خودشان اختصاص دادند.

,

 

,

در نهایت در رشته کشتی محلی، خراسان رضوی روی سکوی اول ایستاد، کهکیلویه و بویر احمد دوم شد و هرمزگان ب در رده سوم قرار گرفت.کاپ کاروان اخلاق مسابقات هم به تیم استان یزد رسید.

,

 

,

گفتنی است در اختتاحیه جشنواره مسابقات بومی، محلی و عشایری بسیج کشور که با حضور مسئولان لشگری و استانی برگزار شد، سردار یزدانی رئیس سازمان بسیج ورزش کشور در سخنانی گفت: توسعه ورزش‌های بومی، محلی و عشایری از اولویت‌های بسیج در بخش ورزش همگانی است و برگزاری این جشنواره نمونه ای از برنامه های سازمان ورزش بسیج برای توسعه بازی های بومی و محلی در سطح کشور است.

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه