14 ساعت بی برقی/این بار بارش سنگین برف و اتصال سیم ها، علت اصلی قطع شبکه برق آبدانان است

14 ساعت بی برقی/این بار بارش سنگین برف و اتصال سیم ها، علت اصلی قطع شبکه برق آبدانان است
مدیر امور انتقال برق استان ایلام گفت: با تلاش کارشناسان و متخصصان مدیریت امور انتقال برق این استان نواقص و اتصالات مربوط به قطعی برق در دامنه ارتفاعات کبیرکوه بر طرف و برق مشترکان شهرستان آبدانان وصل شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آبدانان نیوز، "عبدالنور نیک خلق" مدیر امور انتقال برق استان ایلام  گفت: با تلاش کارشناسان و متخصصان مدیریت امور انتقال برق این استان نواقص و اتصالات مربوط به قطعی برق در دامنه ارتفاعات کبیرکوه بر طرف و برق مشترکان شهرستان آبدانان وصل شد.
وی اظهار کرد: به محض اطلاع از قطعی برق در شهرستان آبدانان و شناسایی مکان حادثه دیده (ارتفاعات دامنه کبیر کوه) گروه های متخصص به محل حادثه اعزام شدند.

وی اظهار کرد: کار پاکسازی خط مدار 63 کیلو ولت آبدانان - دره شهر با تلاش شبانه روزی کارشناسان و متخصصان امور انتقال برق انجام و نواقص قطعی برق این شهرستان برطرف شد.
مدیر امور انتقال برق استان ایلام گفت: علت اصلی قطعی شبکه برق مشترکان شهرستان آبدانان، اتصال سیم های برق ناشی از بارش سنگین برف است.

برق مشترکان آبدانان از توابع استان ایلام از شب گذشته برای دومین بار در دو هفته اخیر قطع شد و مردم این شهرستان شب را در خاموشی مطلق بسر بردند.

اوایل هفته گذشته نیز گرد و خاک باعث قطع 72 ساعته برق مشترکان شهری و روستایی شهرستان آبدانان شده بود که با تعویض مقره های خط 40 کیلومتری دره شهر - آبدانان، برق این شهرستان وصل شده بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه