عضو کمیسیون اقتصادی مجلس؛

روستاییان و عشایر یارانه بگیران حتمی/سایر اقشار بر اساس درآمد یارانه می گیرند

روستاییان و عشایر یارانه بگیران حتمی/سایر اقشار بر اساس درآمد یارانه می گیرند
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: طبق پیشنهادی که کمیسیون تلفیق به مجلس ارائه کرده است به روستاییان و عشایرحتما یارانه داده می شود و برای برای بازنشستگان و مستمری بگیران با احراز شرایطی این امر انجام می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ایرج ندیمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با حذف یارانه افراد پردرآمد در سال ۹۴ در گفت و گو با خبرنگار” پایگاه اطلاع رسانی کرمان ۱۴۰۰” عنوان کرد: در رابطه با حذف یارانه افراد پردرآمد هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده است،ولی طی دو روز آینده مجلس در این زمینه تصمیم گیری می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی کرمان ۱۴۰۰,

وی خاطر نشان کرد: طبق پیشنهادی که کمیسیون تلفیق به مجلس ارائه کرده است به روستاییان و عشایرحتما یارانه داده می شود و برای برای بازنشستگان و مستمری بگیران با احراز شرایطی این امر انجام می شود.

,

عضو کمیسون اقتصادی مجلس در پایان اذعان کرد: برای بقیه اقشار بر اساس در آمد خانوار عمل می کنیم که بایدمنتظر بود تا در دو روز آینده با پیشنهاد نمایندگان و اصلاح این بند نتیجه قطعی اعلام شود.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه