رییس اداره راه و شهرسازی ایوان:
58 تن نمک پاشی در محورهای شهرستان ایوان انجام شده است
رییس اداره راه و شهرسازی ایوان گفت : 58 تن نمک پاشی در محورهای شهرستان ایوان انجام شده است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جویزر ، حمدالله محمدی رییس اداره راه و شهرسازی ایوان اظهار داشت: از روزگذشته تاکنون بطور میانگین 58 تن مخلوط نمک و شن در مسیرهای ورودی و خروجی و معابر اصلی و فرعی شهرستان ایوان و راه های روستایی پاشیده شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی جویزر,وی افزود : مهم ترین مسیرهای شهر ایلام محور گردنه قلاجه - اسلام آباد (با 40 سانتیمتر ارتفاع برف) و مسیر رنو کوه – سومار به طول 30 کیلومتر برف روبی شده و تردد در این دو مسیر هم اکنون روال عادی دارد.
,محمدی گفت: هر چند عبور و مرور در مسیر تونل ایوان و کوه رنو انجام می شود اما با توجه به لغزنده بودن جاده، رانندگان ضمن رعایت احتیاط و داشتن برف پاک کن سالم، باید به زنجیر چرخ نیز مجهز باشند.
,وی با بیان اینکه هم اکنون گروه های راهداری در حال بازگشایی مسیرهای روستایی و راه های فرعی شهرستان هستند ادامه داد: با توجه به کوهستانی بودن شهرستان ایوان ارتفاع برف در این منطقه بیشتر است.
,محمدی تصریح کرد : این اداره در صورت ادامه بارش ها آمادگی کامل برای برف روبی و بازگشایی معابر دارد و گروه های راهداری در آمادگی به سر می برند.
,,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه