logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

جشنواره کودک مسلمان بلوچ در زابل برگزار شد

جشنواره کودک مسلمان بلوچ در زابل برگزار شد
مدیر مجله کودک مسلمان بلوچ گفت:کاروان جشنواره کودک مسلمان بلوچ روز دوشنبه در سالن حجاب شهرستان زابل به اجرای برنامه پرداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،مرضیه نژاد بندانی مدیر مجله کودک مسلمان بلوچ در گفتگو با خبرنگار اوشیدا از برگزاری کاروان شادی کودک مسلمان بلوچ و سفر به سیستان گفت: امروز دوشنبه چهارم اسفندماه کاروان جشنواره کودک مسلمان بلوچ وارد سیستان و در سالن حجاب شهرستان زابل به اجرای برنامه های شاد و متنوع پرداخت.

نژاد بندانی افزود: این جشنواره با حضور فرماندار، امام جمعه زابل ،مسوولان دستگاههای اجرایی، کودکان و نوجوانان و دانش آموزان برگزار و هنرمندان به اجرای برنامه های شاد و متنوع پرداختند.

وی عنوان کرد: حضور دانش آموزان شیعه و سنی در برنامه های جشنواره کودک مسلمان بلوچ که در سراسر استان و شهرهای مختلف اجرا می شود پیام آور دوستی ، محبت و همگرایی است.

مدیر مجله کودک مسلمان بلوچ با بیان اینکه این مجله بیش از ۳۰ هزار کودک و نوجوان در سیستان و بلوچستان عضو دارد، گفت: برگزاری جشنواره فرصت خوبی برای ترویج خلاقیت های دانش آموزان و ایجاد شور و نشاط در بین آنان است.
وی افزود: انتشار مجله کودک مسلمان بلوچ با هدف وحدت و همدلی و ارتقا دانش کودکان ۸ تا ۱۵ ساله از اوایل پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شده است.

انتهای پیام/گ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه