logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

لحظه شماری برای فرار داعش از تکریت

لحظه شماری برای فرار داعش از تکریت
ارتش عراق و نیروهای مردمی این کشور در عملیاتی مشترک، حمله نظامی را برای آزادی شهر تکریت آغاز کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ابنا، گرچه زمزمه‌های شروع عملیات آزادی تکریت از هفته‌ها پیش به گوش می‌رسید و در هفته‌های اخیر خبر اعزام نیروهای نظامی عراق به اطراف این شهر اعلام شد، اما به هر حال از صبح امروز عملیات آزادسازی شهر تکریت و اطراف آن شروع شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


توپخانه ارتش عراق و واحد موشکی گروه‌های مقاومت این کشور از روز‌ها پیش با گلوله و موشک باران مواضع داعش در شهر تکریت و اطراف آن، راه را برای نیروهای عراقی جهت پاکسازی این شهر باز کردند.

داعش در برابر عملیات ارتش و نیروهای مردمی عراق، از عاملین انتحاری استفاده کرده است تا جلوی پیشروی آن‌ها را بگیرد. داعش علاوه بر این برخی از خیابان‌ها و منازل شهر تکریت را بمب گذاری کرده است تا با انفجار بمب‌ها، نیروهای عراقی را به شهادت برساند.

ده‌ها هزار رزمنده در اطراف تکریت

عملیات تکریت بزرگ‌ترین عملیات نیروهای مردمی عراق از زمان تشکیل این نیرو‌ها تاکنون است و گروه‌های مختلف مقاومت عراقی از جمله کتائب حزب الله، سپاه بدر، عصائب اهل حق، کتائب سیدالشهدا و حزب الله نجباء در این عملیات شرکت دارند. تخمین زده می‌شود که سی هزار رزمنده عراقی در عملیات آزادسازی شهر تکریت شرکت دارند.

شهر تکریت یکی از پایگاه‌های اصلی طرافداران رژیم صدام بوده است. پایگاه اسپایکر که محل قتل عام ۱۷۰۰ نفر از جوانان شیعه عراق است، در کنار شهر تکریت قرار دارد و داعش با کمک برخی از قبایل محلی تکریت دست به این قتل عام زد، به همین دلیل عملیات آزادی شهر تکریت برای گرفتن انتقام خون این شهدا اهمیت زیادی دارد.

شکست داعش نزدیک است

با انتشار اخبار نزدیک شدن نیروهای نظامی عراق به شهر تکریت، تعدادی از عناصر گروه تروریستی داعش به همراه خانواده‌هایشان فرار به موصل را بر مقاومت در شهر تکریت ترجیح دادند.

عناصر گروه تروریستی داعش در مناطق الدور، العلم، تکریت و بیجی حضور دارند و در صورت موفقیت نیروهای عراقی در پاکسازی شهر تکریت و مناطق پیرامون آن، نود درصد استان صلاح الدین از لوث داعش پاک می‌شود و وجود داعش در عراق منحصر به استان‌های انبار و نینوی می‌شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه