logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

برای اولین بار

طرح بانک جامع اطلاعات قرآنی در دهاقان اجرا شد

طرح بانک جامع اطلاعات قرآنی در دهاقان اجرا شد
کارشناس قرآن اداره ارشاد اسلامی شهرستان دهاقان گفت: برای اولین بار طرح بانک اطلاعات فردی از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دهاقان صورت می گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دهاقان نا، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دهاقان از نیاز موسسات دهاقان به مجوز و حضور اساتید مجرب در زمینه حفظ و تفسیر خبر داد و اظهار داشت: آزمون سراسری قرآن و عترت در رشته های حفظ قرآن کریم، ترجمه، مفاهیم قرآن و نهج البلاغه و تدبر در قرآن مراحل ثبت نام را می گذراند که در ۱۱ اردیبهشت ماه برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , دهاقان نا,

کارشناس قرآن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دهاقان از طرح بانک جامع اطلاعات قرآنی خبر داد و خاطر نشان کرد: طرح بانک جامع اطلاعات قرآنی توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دهاقان تهیه و آن را به اداره کل فرهنگ و ارشاد اصفهان تحویل داده است، تا با استفاده از این طرح و ضمیمه شدن آن با یک نرم افزار قرآنی، ارائه آمار صحیحی از مشخصات فردی حافظان و قاریان قرآنی صورت پذیرد.

,

زهرا سادات حجازی تصریح کرد: این طرح در اختیار اداره کل استان اصفهان قرار داده شده است تا در صورت تمایل از آن استفاده کنند.

,

حجت الاسلام اسماعیلی امام جمعه موقت دهاقان در ادامه افزود: از اداره ارشاد تقاضامندیم آزمون های قرآن ویژه کودکان با کیفیت بهتری برگزار شود. و قرآن، کتاب انسان ساز را به عنوان اصلی ترین مباحث فرهنگی قرار دهد.

,

مشاور فرماندار در امر نماز خاطر نشان کرد: برای ترویج قرآن در بین کودکان و جوانان لازم است که در منازل نشست های قرآنی همراه با درک تفسیر آن برگزار گردد.

,

ماشاالله عسگری زاده گفت: اسنفاده از شعرها و داستان های کوتاه قرآنی در راستای تشویق کودکان به قرآن مفید و موثر است.

,

فرماندار شهرستان دهاقان از پیشنهاد مسئولین شهرستان استقبال کرد و اعلام همکاری با آنان کرد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه