مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان :
فعالان عرصه های وب برای شناسنامه دار شدن و هویت قانونی سایت ها اقدام نمایند
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان وبلوچستان گفت : فعالان عرصه های فضای مجازی برای شناسنامه دار شدن و هویت قانونی ثبت سایت ها و مجموعه های خودشان در معاونت مطبوعات و اخذ مجوز هرچه سریعتر اقدام نمایند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از خط اول، حجت الاسلام عباس دانشی صبح امروز در آیین اختتامیه نخستین جشنواره وب استان سیستان و بلوچستان که با حضور روح الله مومن نسب عضو کمیته بین الملل مرکز فضای مجازی کشور و جمعی از مسئولان استانی در زاهدان برگزار شد اظهار داشت: مدیریت در فضای مجازی اولین جشنواره وب در سیستان و بلوچستان نقطه عطفی و بستر تشویقی برای فعالان در عرصه های فضای مجازی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خط اول,وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره برای اولین بار در استان و کشور اقدام بی نظیر است افزود: عرصه فضای مجازی در جهان معاصر به اندازه پدید آمدن صنعت چاپ در جهان و دیگر اتفاقات جهانی است و فعالان عرصه های وب کیان دفاع مقدس اسلامی را بیشتر مورد توجه قرار دهند و به آن بپردازند.
,مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان وبلوچستان گفت : پیامهای انقلاب اسلامی جذاب و دلنشین است بو این پیامها را می توانیم درعرصه فضای مجازی به گوش جهانیان برسانیم.
,وی ادامه داد:امروز مورد هدف و کینه دشمنان، ،اصل ولایت فقیه، آرمانهای شهدا ،چهره عظیم الشان امام (ره)و دیگر ارزشها ست که در متن جمهوری اسلامی قرار دارد هرکدام از آنها که مورد هجمه دشمن داخلی و خارجی باشد باید بیشتر برروی آن معطوف شود.
,
ارسال دیدگاه