فرمانده سپاه نهبندان خبر داد؛

رزمایش مدافعان ولایت در نهبندان برگزار می شود / حفظ انسجام و افزایش توان رزم بسیجیان مهم ترین اهداف برگزاری رزمایش

رزمایش مدافعان ولایت در نهبندان برگزار می شود / حفظ انسجام و افزایش توان رزم بسیجیان مهم ترین اهداف برگزاری رزمایش
فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج نهبندان از برگزاری رزمایش مدافعان ولایت در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سرهنگ محمود رضا بخشی امروز در گفتگو با خبرنگار نهبندان خبر اظهار کرد: رزمایش بزرگ مدافعان ولایت با همزمان با 11 شهرستان خراسان جنوبی در شهرستان نهبندان برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , نهبندان خبر,

وی افزود: این رزمایش از برنامه‌های سراسری بسیح است که در تمام استان‌های سراسر کشور برگزار می‌شود و  در سال گذشته نیز این رزمایش برگزار شده است.

,

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج نهبندان با بیان اینکه رزمایش مدافعان ولایت امسال 14 و 15 اسفندماه برگزار می‌شود، یادآور شد: هدف از برگزاری رزمایش بزرگ مدافعان ولایت افزایش توان رزم نیروهای بسیجی، لبیک به فرمان ولایت، حفظ انسجام و افزایش دانش تخصصی گردان ها و آمادگی بسیج جهت کمک به آحاد مردم در برابر حوادث و بلایای طبیعی و غیر طبیعی است.

,

بخشی تصریح کرد: این رزمایش در شهرستان با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته به شکل تمرین تاکتیکی و عملیات تاخیری برگزار می شود.

,

وی خاطر نشان کرد: رزمایش مدافعان ولایت باعث تقویت روحیه بسیجیان شده و تداعی کننده دوران دفاع مقدس است و همچنین پیام مهم اقتدار بسیجیان را به دشمنان می دهد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه