فرماندار سرخس:
برگزاری باشکوه رزمایش الی بیت المقدس در سرخس نیاز به همکاری همه دستگاه ها دارد
فرماندار سرخس اظهار کرد: ما محدودیت های مالی و تجهیزاتی همه دستگاه ها را می دانیم اما با هم افزایی و نگاه معقولانه به درخواست ها می توان به بهترین شکل موضوع را مدیریت کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از نسیم سرخس، حسین سنجرانی در جلسه هماهنگی و پشتیبانی رزمایش الی بیت المقدس سرخس، یکی از بالاترین فاکتورهای ضریب امنیت را برگزاری همین رزمایش ها دانست و گفت: ما محدودیت های مالی و تجهیزاتی همه دستگاه ها را می دانیم اما با هم افزایی و نگاه معقولانه به درخواست ها می توان به بهترین شکل موضوع را مدیریت کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, نسیم سرخس,,
وی با اشاره به اینکه برگزاری باشکوه رزمایش الی بیت المقدس در سرخس نیاز به همکاری همه دستگاه ها دارد، خاطرنشان کرد: برخی ادارات در چند روز گذشته همکاری بسیار خوبی داشتند و این نشان از داشتن روحیه پرنشاط بسیجی در همه عزیزان است که شرایط را به خوبی درک می کنند.
,,
سنجرانی اذعان کرد: برگزاری اینگونه رزمایش ها به منظور آمادگی و مقابله با تهدیدات احتمالی بسیار موثر است.
,,
رزمایش الی بیت المقدس با حضور گردان هان های بیت المقدس سپاه ناحیه سرخس، پنجشنبه و جمعه در تاریخ ۱۴ و ۱۵ اسفندماه ماه با رمز مقدس محمد رسول الله (ص) آغاز می شود.
,
بسیجیان سلحشور در این رزمایش با اجرای عملیات های تاخیری، امداد ونجات، پدافند غیرعامل، دفاع از کوی و برزن، کنترل معابر وصولی و دفاع از مراکز حساس بخشی از توان و اقتدار رزمی و آمادگی دفاعی خود را به نمایش می گذارند.
,
,
انتهای پیام/گ
,
ارسال دیدگاه