رئیس بانک ملی شهرستان لنده خبرداد؛
پرداخت یک میلیاردو900میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه در راستای اقتصاد مقاومتی
رئیس بانک ملی شهرستان لنده از پرداخت بیش ازیک میلیاردو900میلیون ریال تسهیلات توانمندسازی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و اداره بهزیستی شهرستان لنده در راستای اقتصاد مقاومتی خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، احسان عزیزی رئیس بانک ملی شهرستان لنده در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده ضمن تسلیت سالروز شهدات حضرت فاطمه زهرا(س) ودهه فاطمیه اظهارکرد: بانک ملی شهرستان لنده در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در باب اقتصاد مقاومتی تا کنون طرح های زیادی با همکاری ادارات و نهاد در سطح شهرستان لنده برگزار کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده,وی افزود: پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به بیش از110نفر از افراد تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی به مبلغ بیش از یک میلیاردو900میلیون ریال در راستای توانمند سازی افراد تحت حمایت در قالب طرح های دامداری، صنعتی و تجاری پرداخت شده است.
,رئیس بانک ملی شهرستان لنده تصریح کرد: تعداد 28فقره تسهیلات قرض الحسنه نیز به افراد دارای مشکل حاد و بیماران صعب العلاج معرفی شده از سوی امورخیریه نیز پرداخت شد.
,وی تاکید کرد: هدف کارکنان بانک ملی به روز رسانی خدمات و خدمت صادقانه به مشتریان و همراهان همیشگی این بانک در سراسر کشور می باشد.
,عزیزی یادآورشد: یکی از دلایل کمبود نقدینگی در شعب بانک ها، انتقال بی رویه پول نقد از شهرستان به سایر شهرستان های است که همین عامل بانک ها را با کمبود نقدینگی در شعب شهرستان مواجه کرده است.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه