مسئول مرکز اردویی راهیان نور سپاه قدس استان گیلان خبر داد:

اعزام اولین گروه زائرین گیلانی به خوزستان/ حضور گیلانی‌ها در مراسم تحویل سال در طلائیه

اعزام اولین گروه زائرین گیلانی به خوزستان/ حضور گیلانی‌ها در مراسم تحویل سال در طلائیه
اولین گروه زائرین محلاتی به نام "لاله‌های سرخ " با خانواده‌هایشان از استان گیلان به دیار شهدای خوزستان اعزام شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،اصغر زاده رستم، مسئول مرکز اردویی راهیان نور و گردشگری سپاه قدس گیلان در گفت و گو با خبرنگار کوله بار در این خصوص اظهار داشت:  حدود 14 هزار سهمیه اختصاصی برای اردوی زایرین محلاتی استان گیلان پیش بینی شده است که 4 هزار زایر آن به شمال غرب در اردیبهشت 93اعزام شده اند و 10 هزار سهمیه دیگر در نوبت اعزام است که  تا نیمه اول فروردین ماه ادامه خواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی با بیان اینکه درس انسانیت شهدا تنها در ایثار وشهادت خلاصه نمی شود بلکه دارای مفاهیم بسیار غنی است گفت: زائرین از شهرستانهای رودبار، مقداد، رضوان شهر در قالب 670 نفر به خوزستان اعزام می شوند.

,

 

,

این مقام مسئول، محل اسکان راهیان نور اقشار و محلاتی را در مجتمع اردوگاهی شهید حبیب اللهی اهواز  دانست و ادامه داد: زایرین از یادمانهای طلاییه، شهدای هویزه و اروند کنار، شلمچه و... بازدید می کنند.

,

 

,

وی اعلام کرد: اجرای برنامه فرهنگی رزمایش" مردان آسمانی" از دیگر برنامه هایی است که زایرین علاقمند در آن  شرکت خواهند داشت.

,

 

,

همچنین مراسم وداع با شهدا  همراه با مداحی در شب آخر سفر راهیان نور برگزار می شود.

,

 

,

زاده رستم، مراسم تحویل سال نو را در طلاییه  نام برد که این مراسم معنوی با یاد زنده نگه داشتن یاد شهدا و در کنار شهدا برگزار خواهد شد و زایرین  با معنویت ویژه ای به استقبال سال نو می روند.

,

 

,

وی اعلام کرد: سخنرانی توسط مسئولین سپاه و مداحی از دیگر برنامه های فرهنگی است که در ساعات با قیمانده 93 قبل از تحویل سال نو اجرا خواهد شد.

,

 

,

زاده رستم اظهار داشت: می توانیم با انجام چنین کارهای فرهنگی، همچون عرصه های دفاع مقدس پیروز و سر بلند عمل کنیم.

,

 

,

وی در پایان متذکر شد: راهیان نور سفر به عمق حماسه های رزمندگان است.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه