logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

راهیان نور تعلق به هیچ حزب و جناحی ندارد

راهیان نور تعلق به هیچ حزب و جناحی ندارد
رییس جمهوری عصر چهارشنبه در دیدار اعضای ستاد مرکزی راهیان نور کشور تصریح کرد: راهیان نور تعلق به هیچ حزب و جناحی ندارد بلکه متعلق به شهیدان دفاع مقدس، استقلال کشور و رهبری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از مهر، حسن روحانی، قدرت ایران اسلامی را در سایه ایمان جوانان آن دانست و با اعلام حمایت دولت از ستاد راهیان نور گفت: شما باید واقعیت های جنگ و افتخارات رزمندگان ما را بدون اغراق و مبالغه برای جوانان بیان کنید.

رییس جمهوری افزود: کتاب دفاع مقدس را باید همواره پیش روی نسل‌های نو گشوده نگهداریم و این رسالت بزرگ فرهنگی اکنون بر دوش اعضای ستاد راهیان نور است.

روحانی با تاکید بر اینکه در جنگ هشت ساله، فرهنگ، نیروی انسانی و انگیزه دینی بر انواع تجهیزات و سلاح پیروز شد، گفت: پیروزی ما پیروزی قدرت انسانی، قلب های پاک و منور و ایمان و ایثار جوانان بر تجهیزات بود.

رییس جمهوری تصریح کرد: بازدارندگی در کنار تسلیحات و تجهیزات نظامی با قدرت نرم حاصل می شود و فرهنگ روحیه دفاعی و جهادی، همان قدرت نرم است و راه تقویت این فرهنگ، بازگو و زنده نگه داشتن یاد و خاطره قهرمانان دفاع مقدس است.

روحانی در ادامه با اشاره به جایگاه ویژه نیروهای مسلح و ضرورت پرهیز از ورود به جناح بندی های سیاسی اظهارداشت: نیروهای مسلح ما باید بتوانند کل ملت را در روز خطر و روز لزوم به صحنه بیاورند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه