logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گواردیولا: بعد از هر بازی بایرن را بهتر می‌شناسم

گواردیولا: بعد از هر بازی بایرن را بهتر می‌شناسم
سرمربی تیم فوتبال بایرن مونیخ پس از پیروزی مقابل حریف هفته دوازدهم خود در بوندس‌لیگا عنوان کرد هر بازی به منزله یک درس جهت کسب شناخت بیشتر از شاگردانش است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا شب گذشته بایرنی ها موفق شدند مقابل آگسبورگ به برتری 3 بر صفر برسند. شاگردان پپ گواردیولا با این نتیجه صاحب رکورد 37 بازی بدون باخت در لیگ داخلی شدند. مربی اسپانیایی تیم سرخ‌پوش اظهار داشت: بازی را خوب شروع کردیم. گل زودهنگام باعث شد کار راحـت‌تر شود اما پس از آن خوب بازی نکردیم.

وی ادامه داد: در 45 دقیقه دوم اوضاع بهتر شد. بر بازی مسلط بوده و کنترل کردیم. صاحب چند موقعیت گل هم شدیم. در این نیمه متوجه شدم هر بازی مثل یک درس است تا تیمم را خوب بشناسم و درک کنم. شک ندارم بازی هفته بعد با بورسیادورتموند محکی جدی و خوب برای ما است و این که در چه سطحی هستیم.

وی ادامه داد: امیدوارم بازیکنانم را پس از وقفه‌ای که به خاطر برگزاری مسابقات ملی‌ ایجاد شده، بار دیگر آماده و با نشاط در تمرینات ببینم.

«پپ» همچنین در مورد رکورد خلق شده نیز عنوان کرد: کسب چنین رکوردی غیر‌قابل تصور است. به هیچ‌وجه راحت نیست 37 بازی پیاپی انجام دهی و شکست نخوری. از این رو باید به باشگاه تبریک گفت.

در این مصاف خانگی که در حضور 71 هزار نفر در ورزشگاه آلیانس‌آره‌نا انجام شد، جروم بواتنگ 4، فرانک ریبری 42 و توماس مولر 90 (پنالتی) زننده گل‌های تیم میزبان بودند.

انتهای پیام/د

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه