خطیب جمعه هشترود:
فضاهای تفریحی موجود در هشترود در شان مردم آن نیست /نیکوکاری در کشور نهادینه شده است
امام جمعه هشترود گفت: فضاهای تفریحی موجود در هشترود مناسب و در شان مردم این شهرستان نیست و باید مسئولان اقدامات اساسی در این زمینه بیندیشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پیک هشترود، حجت الاسلام سید سعید رشادی امام جمعه هشترود با اشاره به روز احسان و نیکوکاری گفت: فرهنگ نیکوکاری در کشور جا افتاده و همه در خیرخواهی سهمی دارند و در این راه به وظیفه خود عمل می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, پیک هشترود, پیک هشترود,وی اظهار کرد: مشارکت در کار خیر باعث می شود انسان در نزد خداوند شان و منزلت پیدا کند. اما در جامعه اسلامی نباید فقیری باشد و باید سعی کنیم فقر را در جامعه ریشه کن کنیم.
,رشادی افزود: هدف اصلی حضرت امام(ره) از تاسیس کمیته امداد نیز ریشه کنی مطلق فقر در جامعه بود. از مسئولان این نهاد نیز انتظار داریم با اتخاذ تدابیر مناسب باعث کاهش فقر در جامعه و رسیدن همه به سطح مطلوبی از رفاه در کشور شوند.
,خطیب جمعه هشترود با اشاره به مذاکرات ایران و ۵+۱ نیز گفت: توافق و عدم توافق در این مذاکرات خللی در روند پیشرفت کشور ایجاد نمی کنند و حضور ایران در این مذاکرات برای نشان دادن حسن نیت خود است و می خواهد به دنیا بفهماند ایران به دنبال سلاح هسته ای نیست و فعالیتش در این زمینه صلح آمیز است.
,وی ادامه داد: ادعاهای دولتهای استکبار نشان از انحصارطلبی آنهاست و پیشرفت ایران نیز باب طبع آنها نیست اما ایران در مسیر پیشرفت خود ادامه خواهد داد.
,رشادی تاکید کرد: فضاهای تفریحی موجود در هشترود مناسب و در شان مردم این شهرستان نیست و در آینده با تمهیداتی که اندیشیده شده شاهد ایجاد پارک جنگلی در فضائی به وسعت ۹ هکتار خواهیم بود.
,امام جمعه هشترود همچنین با تقدیر از سپاه پاسداران هشترود برای اعزام کاروانهای راهیان نور به مناطق جنگی از مسئولین خواست این نهاد را در این راه کمک کنند.
]
ارسال دیدگاه