logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

درنمایشگاه بهاره جلوی افزایش قیمت بی‌رویه گرفته خواهد شد

درنمایشگاه بهاره جلوی افزایش قیمت بی‌رویه گرفته خواهد شد
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان قرچک گفت: تمهیداتی را به کار گرفتیم تا با برگزاری نمایشگاه بهاره جلوی افزایش قیمت بی‌رویه گرفته شده و یک وضعیت تعادلی را در عرضه و تقاضا شاهد باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا;به نقل از قرچک آنلاین- در حاشیه نمایشگاه بهاره که در ورزشگاه شهید ملاآقای شهرستان قرچک برگزار شد سعید محمد ی پور رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان قرچک در گفت و گو با خبرنگار قرچک آنلاین اظهار کرد: از۱۴ تا ۲۳ اسفند ماه به مدت ۱۰ روز نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در شهرستان قرچک برگزار می‌شود.
وی گفت: اداره صنعت، معدن و تجارت با همکاری نهادهای دیگر همه ساله در ایام پایانی سال نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا را برگزار می‌کنند که هدف اصلی آن تنظیم بازار و خرید کالاهای مورد نیاز و مایحتاج مردم با قیمیت مناسب، معقول و برداشتن فاصله بین تولیدکنندگان و خریداران است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین,
,


رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان قرچک ادامه داد: تمهیداتی را به کار گرفتیم تا با برگزاری این نمایشگاه جلوی افزایش قیمت بی‌رویه گرفته شده و یک وضعیت تعادلی را در عرضه و تقاضا شاهد باشیم.
محمد ی پور تصریح کرد تلاش بر این است تا بتوانیم خدمات مناسبی را برای هموطنان ارائه کنیم که آنها بتوانند مایحتاج ضروری خود را در ایام عید نوروز خریداری کنند.

,
,
,


وی بیان کرد:‌ در این نمایشگاه ‌مواد غذایی خشکبار، شیرینی‌، پوشاک، میوه و مرکبات و دیگر مایحتاج ضروری مردم توزیع می‌شود .
این مسئول افزود: در این نمایشگاه ۸۵ غرفه عرضه کالا در قالب نمایشگاه بهاره برپا شده است .

,
,
, .,


رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان قرچک در مورد امر نظارت و مبارزه با هر گونه تخلفات صنفی گفت: با همکاری تعزیرات و خود اتحادیه‌های صنفی تلاشمان بر این است تا نظارت‌ها و کنترل‌ها بر عرضه مستقیم کالا و جلوگیری از هر گونه گران‌فروشی و کم‌فروشی بر عرضه کالاهای غیراستاندارد انجام شود که قرار شده از طریق تلفن ۱۲۴ به سرعت به تخلفات احتمالی رسیدگی شود.

,
,


محمد ی پور در مورد عرضه مستقیم میوه شب عید عنوان کرد: اختصاص ۹ مرکز برای توزیع میوه شب عید با قیمت مصوب شده در سطح شهرستان انجام می شود.

,
, . ,


این مسئول در پایان افزود: همه تلاش مجموعه‌های خدمات‌رسان بر این است تا در این ایام پایانی سال مردم با خیال راحت خرید خود را انجام داده و بتوانند روزهای خوب و خوشی را در ایام نوروز ۹۴ سپری کنند.

,
,


انتهای پیام/ش

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه