مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قروه:
سیر تخریبی زمین های کشاورزی و اراضی منابع ملی رو به افزایش است
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قروه گفت: با وجود صنعتی شدن جوامع و نیز دخالت های انسانی سیر تخریبی منابع طبیعی و اراضی کشاورزی رو به افزایش است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سراب خبر ، خلیل فعله گری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قروه در گردهمایی آموزشی ترویجی حفاظت و صیانت از منابع ملی که صبح امروز در جهاد کشاورزی شهرستان قروه برگزار شد اظهار داشت: حفاظت و صیانت از اراضی ، باغات و عرصه های منابع طبیعی و نیز جلوگیری از تخریب و ساخت و ساز وظیفه ای همگانی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی با بیان اینکه از بین رفتن هر هکتار زمین کشاورزی امنیت غذایی 20 نفر در جامعه را به خطر می اندازد افزود: سالیانه در کشور حدود 20 هکتار از اراضی کشاورزی در معرض تغییر کاربری غیرمجاز قرار داردکه با این وجود حدود 100 هزار تن از محصولات کشاورزی کاهش می یابد.
,
مدیر جهاد کشاورزی قروه خاطر نشان کرد: امروزه تهیه غذا و مواد غذایی اهرمی برای مبادلات جهانی است و توجه به زمین حاصل خیز به عنوان بهترین رویکرد به شمار می رود.
,
فعله گری با اشاره به اینکه در افق 1404 امنیت کامل غذایی از وظایف بخش کشاورزی و منابع طبیعی به شمار می رود بیان داشت: تمامی ابعاد امنیتی متاثر از امنیت غذایی است و در کنار امنیت غذایی است که سایر امنیت ها نیز ایجاد خواهد شد.
,
وی با تاکید بر اینکه نابودی زمین های کشاورزی خسارتی غیرقابل جبران خواهد بود، تصریح کرد: فرهنگسازی عمومی در زمینه درختکاری و حراست از فضای سبز نیاز کنونی جامعه می باشد.
,
مدیر جهاد کشاورزی قروه با اشاره به اینکه بدون حفاظت از منابع آب، خاک، پوشش گیاهی و بهرهبرداری بهینه از آنها، نمیتوان به توسعه پایدار و تولید مطمئن در کشاورزی رسید افزود: باید با برنامه ریزی مناسب زمینه رضایت نسل های آینده نیز فراهم شود.
,
فعله گری در پایان اجرای طرح درختکاری را راهکاری برای حفاظت از هوای پاک و لطیف در میان مدت برشمرد و افزود: نگهداری از نهالهای غرس شده نیز اهمیت وافری دارد که نباید از آن غفلت کرد.
,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه