logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرماندار تایباد:

افتخار دارم که داوطلب فعال جمعیت هلال احمر هستم

افتخار دارم که داوطلب فعال جمعیت هلال احمر هستم
فرماندار تایباد گفت: نیروهای هلال احمر بی ادعا ترین قشر وکسانی هستند که اگر کم و کسری دارند و امکاناتی طلب می کنند برای خودشان نمی خواهند و همان امکانات را نیز برای خدمت رسانی بهتر به آسیب دیدگان میخواهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از تایبادخبر، حسین شرافتی راد فرماندار شهرستان تایباد در دیدار با پرسنل و شورای اجرایی جمعیت هلال احمر شهرستان گفت: افتخار دارم که داوطلب فعال هلال احمر هستم، خدمت به خلق خدا و بندگان خدا ارزشمند است و خدمت به کسانی که گرفتار بلایای طبیعی و غیر طبیعی شده اند ماندگار تر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, تایبادخبر,

وی اظهارکرد: برگ برنده هلال احمر این است که در زمانی که دست آسیب دیدگان و نیازمندان از همه چیز کوتاه است به امدادرسانی و خدمت رسانی بی منت می پردازند.

,

فرماندار تایباد افزود: نیروهای هلال احمر سرمایه ای هستند برای نجات جان انسانها. در جامعه ما از کوچک و بزرگ به لباس هلال احمر افتخار می کنند چون این لباس بر تن هر کس باشد لباس مهر و آرامش می باشد چرا که در دل حوادث این امدادگران و نیروهای هلال احمر هستند که شب و روز خدمت بی منت ارائه می کنند و بی ادعا ترین قشر وکسانی هستند که اگر کم و کسری دارند و امکاناتی طلب می کنند برای خودشان نمی خواهند و باز همان امکانات را نیز برای خدمت رسانی بهتر به آسیب دیدگان می خواهند.

,

شرافتی راد گفت: با توجه به اینکه شهرستان بعنوان مهمترین کلایدور مرزی شرق کشور در بحث ترانزیت و مسافر به کشور افغانستان می باشد و بعنوان چهار راهی در محورهای مواصلاتی قرار گرفته است از خدمات پایگاه امداد جاده ای و آمبولانس بسیار محروم بوده و مستلزم توجه بیشتر در این زمینه می باشد.

,

وی در پایان از خدمات و تلاشهای صادقانه پرسنل ، شورای اجرایی جمعیت هلال احمر شهرستان تشکر نمود.

,

شایان ذکر است غلامرضا صیادی رئیس جمعیت هلال احمر تایباد در این دیدار گزارشی از عملکرد یکساله، تجهیزات و امکانات هلال احمر شهرستان را ارائه نمود.

, ,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه