logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

تامین نیروی انسانی بیمارستان ولایت

تامین نیروی انسانی بیمارستان ولایت
مهندس یوسفی:تامین نیروی انسانی بیمارستان ولایت باید در دستور کار قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پاپایا،مهندس یوسفی فرماندار شهرستان سرباز درحاشیه مراسم افتتاح بیمارستان ولایت راسک گفت:همان گونه که استان سیستان و بلوچستان با  شاخص های رفاهی خدماتی کشوری اختلاف بسیار دارد،شهرستان سرباز هم کمترین شاخص ها رفاهی را در استان سیستان و بلوچستان دارا است.مثلا در حوزه های مختلف از قبیل آب آشامیدنی که از ۷۵۰ روستای سرباز فقط ۱۲۰روستا دارای آب آشامیدنی سالم و بهداشتی هستند،که این خود تاثیر بسیاری بر سلامت دارد. همچنین ۷۰ روستای بالای بیست خانواده محروم از نعمت برق داریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاپایا,

وی ادامه داد:با جهش انفجاری اعتبارات بهداشت و درمان شهرستان  از۳۰۰میلیون تومان به هشت میلیارد و ۳۴۰میلیون در بودجه امسال باز هم نمیتوان فاصله بسیار زیاد عقب ماندگی شبکه بهداشت و درمان شهرستان را در کوتاه مدت جبران کرد و باید با برنامه ریزی درست به آن هدف والا رسید.

,

فرماندار سربازاظهار داشت:باید با یک حرکت جهادی و ملی مشکلات مردم محروم و مرزدار سرباز حل شود.امنیت و آرامش استان های مرکزی همه به خاطر رشادت های این مردم با غیرت و مرزدار است.و ما امیدواریم گوشه ای از سهم درامدای ملی برای حوزه سلامت در این شهرستان اختصاص داده شود.

,

یوسفی با بیان این مطلب که تامین نیروی انسانی بیمارستان ولایت باید در دستور کار قرار گیرد افزود:یک بیمارستان هر چقدر تجهیزات داشته باشد،بدون نیروی متخصص هیچ دردی از مردم و بیماران دوا نمیکند.

,

وی در پایان با اشاره به این که هنرستان سلامت میتواند گوشه ای از مشکلات نیروی انسانی را حل کند.از دولت خواست برای تحقق این مهم تلاش کند.

,

انتهای پیام/گ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه