جادوگردارها در فوتبال، 4 تا 4 تا می خورند!
رییس کمیته صیانت از فوتبال سازمان لیگ گفت: با بررسی ماجرا فهمیدیم اینطور که گفته اند به یک امر مقدس اهانت شده است، نبوده و اصلا چنین اتفاقی رخ نداده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام علیرضا علیپور در گفت و گو با برنامه تیترداغ رادیو جوان درباره حاشیه های پیش آمده در دیدار راهیان کرمانشاه و سیاه جامگان مشهد اظهار داشت: دوستان ما در باشگاه سیاه جامگان ادعایی را مطرح کرده بودند که نگرانی عجیبی را در میان افراد متدین به وجود آورد. این مساله ادعای سنگینی بود که توسط مدیرعامل باشگاه سیاه جامگان مطرح شد. بهتر بود این صحبت ها مطرح نمی شد و اصلا نباید مدیرعامل باشگاه از محدوده های فنی کار خودش خارج شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی ادامه داد: ادعاهای دیگری نیز مبنی بر جلوگیری از حضور ایشان در ورزشگاه مطرح شده است اما ما با بررسی ماجرا فهمیدیم اینطور که گفته اند به یک امر مقدس اهانت شده است، نبوده و اصلا چنین اتفاقی رخ نداده است. ما گزارش داور و ناظر و مسئول برگزاری بازی را گرفته ایم. منتظر حضور مسئولان سیاه جامگان هم در کمیته صیانت هستیم تا مسائل را توضیح دهند. قطعا گزارش ها و مستندهایی دارند که باید ارائه دهند. یک نسخه فیلم هم دوستان ما در راهیان کرمانشاه تهیه کردند و داده ایم تا کارشناسان آن را ببینند. تاکید می کنم با تمام اینها توهین به مقدسات دینی و خدای ناکرده قرآن کریم مطرح نبوده است.
,رییس کمیته صیانت از فوتبال همچنین گفت: ما به این دلیل آنها را از مصاحبه کردن منع کردیم که این کار تبعاتی در فوتبال و جامعه دارد. ما به همین خاطر خاضعانه از آقایان خواسته ایم اظهارنظری انجام ندهند تا پرونده را بررسی کنیم و ارکان قضایی فدراسیون برایشان تصمیم گیری کنند.
,علیپور در پاسخ به این پرسش که آیا با مسئولان سیاه جامگان برخوردی صورت می گیرد، تصریح کرد: شک نکنید طرح چنین موضوعی یک تخلف بزرگ است. قطعا با هر دوطرف برخورد قاطعانه ای برخورد می کنیم و در این مورد شک نکنید. ما نوکر دلیل و مستندات هستیم و طبق ادعاها نمی توانیم نظر بدهیم. باید مستندات را دریافت کنیم تا رکن قضایی اظهار نظر کند.
,وی در پایان درباره اینکه برخی تیم ها از جادوگر استفاده می کنند، افزود: اصل موضوع را رد نمی کنم اما کلا تکذیب می کنم. فعلا کسانی که این مسائل درباره شان مطرح است، 4 تا 4 تا می خورند و این موضوع بیشتر شبیه یک جوک است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه