مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان:
استعلام 9 هزار هکتار اراضی استان زنجان/ کاشت نهال های اقتصادی موجب درآمد زایی برای روستاییان می شود
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت: در سال جاری استعلام 9 هزار هکتار از اراضی استان زنجان صورت گرفته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهمن اسکندری در گفت و گو با خبرنگار موج رسا اظهار داشت: طرح مطالعاتی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با همکاری دانشگاه زنجان در سال آینده اجرایی می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,وی با بیان اینکه الویت سال آینده افزایش مشارکت مردمی در اجرای طرح های منابع طبیعی خواهد بود، تصریح کرد: تولید و کشت گونه های اقتصادی نهال و درخت از دیگر برنامه های این نهاد در سال آینده محسوب می شود.
,
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان جلب مشارکت مردم و روستائیان بویژه زنان روستایی را مهم ارزیابی کرد و گفت: کاشت نهال های اقتصادی موجب درآمد زایی برای مردم روستاها می شود.
اسکندری با بیان اینکه در سال جاری استعلام 9 هزار هکتار از اراضی استان صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: تولید اصله نهال در بخش صنعت و خدمات در استان مطلوب بوده است.
وی احداث بندهای رسوب گیر در 30هزار متر مربع،بذر کاری، کپه و نهال کاری را از جمله اقدامات این اداره کل عنوان کرد و گفت: در حوزه ترویج ،آموزش و فرهنگ سازی نیز اقدامات لازم صورت گرفته است.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان با اشاره به اینکه از ظرفیت های علما در روستاهای استان برای تبین مسائل شرعی در زمینه جلوگیری از تخریب منابع طبیعی اقداماتی صورت گرفته است، افزود: در حوزه حفاظت از منابع طبیعی کمبود نیروی انسانی وجود دارد.
,
,
,
انتهای پیام/ر
,,
]
ارسال دیدگاه