رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان رودسر :
آمادگی بیش از ۶۵۶ اتاق و سوئیت گردشگری شهرستان رودسر در ایام نوروز
محمد علی عابدی گفت:در ۳ سال گشته ۱۷ پروژه گردشگری در شهرستان رودسر به بهره برداری رسیده است که زمینه حضور هر چه بیشتر مسافران را در این شهرستان فراهم کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان رودسر در گفتگو با خبرنگار رصدرودسر رشد گردشگری را در امسال نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد اعلام کرد و افزود:در سال ۹۳ ۲ میلیون و ۷۶۷ هزارو ۳۱۲ نفر شب در شهرستان رودسر اقامت کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رصدرودسر ,محمد علی عابدی از آمادگی بیش از ۱۸۰۰تخت،۳۰ هتل و مهمان پذیر اقامتی ، ۶۰ مسافرکاشانه و ۱۰۸۵۰ صندلی گردشگری شهرستان رودسر در ایام نوروز خبر داد.
,وی اظهار کرد: در ۳ سال گشته ۱۷ پروژه گردشگری در شهرستان رودسر به بهره برداری رسیده است که زمینه حضور هر چه بیشتر مسافران را در این شهرستان فراهم کرده است.
,انتهای پیام/پ
, , , ]
ارسال دیدگاه