مصلحی در اختتامیه دوازدهمین جشنواره ملی سرزمین نور:
دفاع مقدس قدمت 36 ساله دارد/سرزمینهای نور سند ماندگار مظلومیت ایران در جنگ است
رئیس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس قدمت 36 ساله دارد و به 8 سال ختم نمی شود و "راهیان نور" مهمترین ابزار در مقابله با دشمن است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار اعزامی کوله بار به خرمشهر، آیین اختتاحیه دوازدهمین جشنواره ملی سرزمین نور شامگاه چهارشنبه همزمان با روز ملی راهیان نور با حضور کاروان های راهیان نور، فرماندهان لشکری و کشوری و میهمانانی از چند کشور اروپایی در مجتمع اردوگاهی شهید باکری خرمشهر برگزار شد.
رییس سازمان نشر آثار و ارزش های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس در این آیین، از سرزمین های نور به عنوان سند ماندگار مظلومیت ایران در جنگ تحمیلی یاد کرد و گفت: مجموعه بسیج ، سپاه، ارتش و دیگر ارگان ها برای فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و اعزام کاروان های راهیان نور، اقدامات ارزنده ای انجام دادند.
حجت الاسلام والمسلمین حیدر مصلحی افزود: شهدای دفاع مقدس، مسیر پرافتخار دفاع از کشور را برای مردم ترسیم کردند و با ولایتمداری مردم و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری، اهداف پر افتخار نظام جمهوری اسلامی به فضل خداوند محقق می شود.
وی اضافه کرد:امام راحل عظیم الشان، ایجاد حکومت اسلامی در ایران، بیداری اسلامی در جهان و زمینه سازی برای ظهور حضرت ولیعصر(عج) را از اهداف قیام خود عنوان کردند و تحقق این سه هدف را در جهان امروز به خوبی مشاهده می کنیم.
حجت الاسلام مصلحی افزود: با گذشت 36 سال از برقراری نظام جمهوری اسلامی، این نظام با وجود توطئه های دشمن، با مدیریت مقام معظم رهبری در نزد جهانیان به کشور شهادت طلب و استکبارستیز تبدیل شده است.
وی گفت: ساختن انسان های بزرگ و ارزشمند و مبارز با نفس خویش در دوران دفاع مقدس از دستاوردهای انقلاب اسلامی بود که این شهیدان با نثار جان خود درس های آموزنده به تمام جهانیان داده اند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
گفتنی است بیستم اسفند ماه همزمان با سالروز سفر رهبر معظم انقلاب به سرزمین های نور، به عنوان روز ملی راهیان نور نامگذاری شده است.
انتهای پیام/خ
,
,
]
ارسال دیدگاه