به مناسبت ایام فاطمیه؛
چهاردهمین یادواره شهدای نوق، الهیه و جوادیه/ از افتتاح نمایشگاه صبر زینبی تا ویزیت رایگان توسط فوق تخصص قلب از آمریکا
چهاردهمین یادواره شهدای روستاهای الهیه و جوادیه بخش نوق شهرستان رفسنجان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از “خانه خشتی”، یادواره ۴۰ شهید نوق، الهیه و جوادیه در مهدیه گلزار شهدای این بخش برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “خانه خشتی”,در این مراسم که با حضور سرداران احممدی، اکبرزاده از مشاورین ستاد فرماندهی کل سپاه و سردار جعفر دولتی مقدم از یادگاران دفاع مقدس برپا شد، یادبود پدران و مادران شهید و رزمندگان دوران دفاع مقدس نیز با استقبال مردم بخش نوق برگزار گردید.
,پورقاسمی مسئول واحد فرهنگی یادواره شهدای نوق در گفت و گو با خبرنگار “خانه خشتی”، از افتتاح نمایشگاه صبر زینبی در جوار یادواره با حضور سردار حاج حسن پلارک مدیر عتبات عالیات کشور خبر داد و گفت: در این نمایشگاه که به همت اعضای خیمه گاه حضرت فاطمه (س) برپا شده است، زندگی حضرت زینب (س) از تولد تا شهادت به نمایش گذاشته شده است.
, “خانه خشتی”,محمود پورقاسمی اظهار داشت: این نمایشگاه در مجموعه فرهنگی گلزار شهدا برپا شده و تا پنج فروردین ماه ۹۴ در نوبت صبح و عصر پذیرای علاقمندان می باشد.
,وی هم چنین از حضور دکتر حسام الدین فلاح از امریکا در یادواره شهدا خبر داد و گفت: دکتر فلاح فوق تخصص قلب اهل نوق و ساکن آمریکا بوده و در طول برگزاری یادواره به طور رایگان ویزیت بیماران را انجام دادند.
,مسئول واحد فرهنگی یادواره شهدای نوق در ادامه هم چنین از میرافضلی مدیر امور اجتماعی و روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه، حاج حسین احمدی مدیر حراست مجتمع، حاج عباس قطب الدینی مشاور مدیر مجتمع مس سرچشمه و فلاح مدیر عامل همگامان مس در برگزاری یادواره تشکر و قدردانی نمود.
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه