واکنش وزیر امور خارجه آلمان به نامه سناتورهای آمریکایی/ این نامه موجب ناتوان جلوه دادن غرب و اروپا در برابر ایران می شود
وزیر امور خارجه آلمان در برابر نامه سناتور های آمریکایی مبنی بر لغو توافق هسته ای پس از دولت اوباما واکنش نشان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از سرویس انگلیسی شبکه اطلاع رسانی مرصاد، روزنامه وال استریت ژورنال از اعتراض وزیر امور خارجه آلمان به نامه سناتورهای آمریکایی در خصوص مذاکرات هسته ای ایران خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد,وال استریت ژورنال امروز در گزارشی نوشت: روز گذشته وزیر امور خارجه آلمان (فرانک والتر) در سفری که به واشنگتن داشت در مصاحبه با خبرنگاران اقدامات سنای آمریکا را به شدت مورد انتقاد قرار داد و گفت "این نامه میتواند تاثیر مخربی بر مذاکرات با طرف ایرانی داشته باشد و موجب ناتوان جلوه دادن غرب و اروپا در برابر ایران می شود".
,وی افزود: من به نمایندگی از کشور آلمان که در مذاکرات حضور دارد اعلام میکنم که مذاکرات تا قبل از ارسال این نامه بسیار سخت و دشوار بود، اما در حال حاضر عواقب نامه نهم مارچ زنگ خطری است که نه تنها از نفوذ کاخ سفید در سطح جهانی کم می کند بلکه بهانه ای را به دست ایرانی ها می دهد که 5+1 را غیر قابل اعتماد جلوه دهند و به ایرانی ها اجازه می دهد که ابتکار عمل را در مذاکرات به دست بگیرد و یک گام بلند به سوی رسیدن به خواسته های خود بردارد.
,وی در جلسه ای جداگانه با جان کری اذعان داشت که روند سخت مذاکرات همچنان در جریان است و ما تمام تلاش خود را برای رسیدن به توافقی منطقی انجام می دهیم.
,انتهای پیام/گ
,]
ارسال دیدگاه