ارائه گزارش عملکرد شورای شهر خمام/
رئیس شورای شهر خمام: تصفیه خانه آب شرب خمام سال ۹۴ به بهره برداری می رسد
اسماعیل احمدنیا رئیس شورای شهر خمام گزارش عملکرد شش ماهه دوم سال 93 شورای شهر را ارائه نمود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خوبان خبر، اسماعیل احمدنیا رئیس شورای شهر خمام در نماز جمعه روز گذشته خمام، به ارائه گزارش عملکرد شش ماهه دوم سال ۹۳ شورای شهر پرداخت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , خوبان خبر, خوبان خبر, ,وی با بیان این مطلب که در طول یک ماه به کارمندان، نیروهای خدماتی و نیروهای آتش نشانی خمام ۱۳۷ میلیون تومان حقوق پرداخت می شود گفت: در هر ماه، هزینه آب و برق و گاز در سه مقر شهرداری، حدود ۱۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان می باشد.
,رئیس شورای شهر خمام در ادامه به ارسال زباله خشک از سوی شهرداری خمام به شهرداری رشت برای بازیافت اشاره کرد و گفت: هر ماه حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان برای این کار هزینه می شود. همچنین برای ارسال زباله تر به سراوان نیز ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان هر ماه از سوی شهرداری خمام هزینه می شود.
,اسماعیل احمد نیا در ادامه گزارش عملکرد شش ماهه دوم سال ۹۳، به هزینه مالیات، خدمات درمانی و حقوق کارکنان و هزینه های جاری شهرداری اشاره نمود و گفت: جمع این مبالغ در طول سال به ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان می رسد.
,درآمد و هزینه شهرداری در شش ماهه دوم سال
, درآمد و هزینه شهرداری در شش ماهه دوم سال, درآمد و هزینه شهرداری در شش ماهه دوم سال,احمدنیا، درآمد شهرداری در طول شش ماهه دوم سال ۹۳ از محل عوارض شهرداری، صدور پروانه و غیره را مبلغ ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و اضافه نمود: این در حالی است که در حدود ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در شش ماهه دوم سال ۹۳ هزینه شده است.
,, ,
,
, ,
تعریض خیابان امام خمینی (ره)
, تعریض خیابان امام خمینی (ره), تعریض خیابان امام خمینی (ره),وی با اشاره به تعریض خیابان امام خمینی (ره) خمام گفت: برای تعریض این خیابان، با دو پیمانکار قرار داد بستیم و در حدود ۲۴۰ میلیون تومان هزینه کرده ایم.
,احمدنیا در بخش دیگری از گزارش به احداث ساختمان تجاری شهرداری خمام اشاره نمود و گفت: این ساختمان ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای احداث آن حدود ۱۸۰ میلیون تومان هزینه شده است.
,رئیس شورای شهر خمام با اشاره به این مطلب که شهرداری هیچ گونه کمکی از هیچ ارگانی دریافت نمی کند گفت: تنها از سوی فرمانداری رشت و استانداری گیلان سالیانه بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان به شهرداری تزریق می شود که تنها کفاف یک ماه حقوق کارمندان و کارگران شهرداری را می دهد.
,جمعیت شهر خمام معادل جمعیت شهری ماسال و رضوانشهر
, جمعیت شهر خمام معادل جمعیت شهری ماسال و رضوانشهر, جمعیت شهر خمام معادل جمعیت شهری ماسال و رضوانشهر,این مقام مسئول در ادامه به جمعیت شهری خمام اشاره نموده و اظهار داشت: شهر خمام جمعیتی بالغ بر ۲۰ هزار نفر دارد که این جمعیت بیشتر از جمعیت شهری شهرستان های رضوانشهر و ماسال است. یعنی ما با یک درآمد بخشی در خمام، فعالیت های شهرستانی می کنیم.
,وی ادامه احداث پارک شهری جنب استخر، شروع عملیات جمع آوری آب های سطحی، ادامه سنگ فرش خیابان پاسداران و لکه گیری آسفالت قسمتی از کوچه ها و خیابان های سطح شهر را از دیگر فعالیت های شهرداری و شورای شهر خمام در طول شش ماهه دوم سال ۹۳ عنوان کرد.
,جایگاه CNG و استخر؛ دو منبع درآمد شهرداری خمام
, جایگاه CNG و استخر؛ دو منبع درآمد شهرداری خمام, جایگاه CNG و استخر؛ دو منبع درآمد شهرداری خمام,رئیس شورای شهر خمام دو منبع درآمدی شهرداری را جایگاه CNG و استخر شهرداری عنوان کرد و افزود: استخر شهرداری، امسال به مبلغ ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اجاره داده شد؛ این در حالی است که شهرداری بابت احداث استخر ۲۰۰ میلیون تومان بدهی دارد.
,وی ابراز امیدواری نمود تا با افزایش درآمدهای شهرداری، بتوان اقدامات فرهنگی بیشتری انجام داد.
,احمدنیا، درآمد جایگاه CNG را ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان عنوان کرد و گفت: هر ماه ۱۵ میلیون تومان به بانکی که بابت این جایگاه از آن وام گرفته ایم می پردازیم.
,کمک ۱۳ میلیونی برای اعزام کاروان های راهیان نور
, کمک ۱۳ میلیونی برای اعزام کاروان های راهیان نور, کمک ۱۳ میلیونی برای اعزام کاروان های راهیان نور,رئیس شورای شهر خمام افزود: برای کرایه اتوبوس کاروان های راهیان نور بخش خمام، حدود ۱۳ میلیون و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شد.
,وی افزود: در شش ماهه دوم، ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع لایروبی در کوچه شهید حق شناس و کوچه بوعلی با کمک اداره آب و فاضلاب خمام انجام شده است.
,بهره برداری از تصفیه خانه آب خمام
, بهره برداری از تصفیه خانه آب خمام, بهره برداری از تصفیه خانه آب خمام,احمد نیا در پایان، به شهروندان خمامی مژده داد تصفیه خانه آب شرب خمام که در انتهای خیابان فرهنگ تعبیه شده است سال دیگر به بهره بردای رسد و افزود: این پروژه حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
,,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه