logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رییس آموزش و پرورش شهرستان دماوند خبر داد؛

تجهیز ۶ مدرسه برای اسکان مسافران نوروزی در دماوند

تجهیز ۶ مدرسه برای اسکان مسافران نوروزی در دماوند
رییس آموزش و پرورش شهرستان دماوند گفت: ۶ مدرسه و ۳۰ کلاس برای اسکان مسافران نوروزی سال ۹۴ در شهرستان دماوند تجهیز شده است.
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمد مشهدی عباسی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تارود از برگزاری جلسات ستاد اسکان در فرمانداری شهرستان دماوند و مدیران مدارس از بهمن ماه سال جاری خبر داد و افزود: ۶ مدرسه در شهرهای دماوند، گیلاوند، آبسرد و کیلان با امکانات رفاهی شامل تلویزیون، یخچال، فرش، پتو و دیگر لوازم ضروری و سرویس‌های بهداشتی برای اسکان مسافران پیش‌بینی شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی تارود,
وی اظهار داشت: دبیرستان‌ امام خمینی (ره) و مجتمع آموزشی شهید احمد ابراهیمی در مرکز شهر دماوند، دبستان شهید مدنی در گیلاوند، هنرستان زینبیه در جیلارد، دبیرستان ۱۲ فروردین در کیلان و شهید هاشمی ‌نژاد در آبسرد، مدارس تجهیز شده برای اسکان مسافران نوروزی می‌باشد.
مشهدی عباسی از ارائه خدمات سفر نوروزی به کلیه اقشار از جمله فرهنگیان، کارکنان ادارات و مشاغل آزاد با مبلغ‌های تعیین شده خبر داد و بیان کرد: مسافران نوروزی جهت ارائه خدمات سفرهای نوروزی ۹۴ به پایگاه اسکان نوروزی شهرستان دماوند، واقع در گیلاوند، ساختمان شماره ۲ شهرداری مراجعه کنند.
رییس آموزش و پرورش دماوند با اشاره به اسکان ۶ هزار و ۵۰۰ مسافر نوروزی در سال گذشته در شهرستان تصریح کرد: در سال ۹۴ با پیش‌بینی‌های انجام شده آمادگی پذیرایی از مسافران بیشتر نسبت به سال گذشته داریم.
وی در پایان از مراکز پیش‌بینی شده برای اسکان در مواقع ضروری خبر داد و افزود: مجتمع نور مشاء، هنرستان شهید رجایی، مدارس امام سجاد(ع) و لاله‌های انقلاب در داخل شهر و امام‌زاده هاشم و دلیچایی در مناطق خارج شهر به این منظور در نظر گرفته شده است.
,
,
,
,
انتهای پیام/ش
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه