مشاور وزیر و مدیر کل دفتر امور شاهد و ایثارگران:
طرح راوی دانش آموز از سال 94 اجرا می شود/مراکز شاهد پژوهی در سال 94 راه اندازی می شوند
محمد حسین کفراشی مشاور وزیر و مدیر کل دفتر امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش گفت: دو طرح اساسی مراکز شاهد پژوهی وزارت آموزش و پرورش و راوی دانش آموز در سال 94 راه اندازی و اجرا خواهند شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانامحمد حسین کفراشی مشاور وزیر و مدیر کل دفتر امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با پایگاه خبری دانش آموزان گفت: ابلاغیه ای جهت شناسایی شهدا و خانواده شهدا به ادارات آموزش و پرورش استان های کشور ارسال شده است که طبق این ابلاغیه تمامی استان ها موظف به جمع آوری اطلاعات از قیبل زمان شهادت، نحوه شهادت، محل شهادت،وصیت نامه و یادگاری شهدای فرهنگی سراسر کشور و ارسال این آثار به وزارت آموزش و پرورش جهت استفاده در موزه شهدا و موزه الکترونیکی شهدا می باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دانش آموزان,وی همچنین افزود: برای تمامی خانواده ها و شهدای شناسایی شده کارت شناسایی شهدای فرهنگی صادر خواهد شد که البته این مسئله با توجه به فوت برخی از پداران و مادران شهدا ویا نقل مکان خانواده شهدا کمی طول خواهد کشید اما طی چند ماه آینده برای تمامی شهدای شناسایی شده کارت شناسایی شهدای فرهنگی صادر خواهد شد.
,مدیر کل دفتر امور شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش در ادامه از برنامه های وزارت آموزش و پرورش در حوزه شاهد و ایثارگران درسال 94خبر داد و گفت: برنامه های متعددی در سال 94 پیش بینی شده است که از بین این برنامه ها می توان به کیفیت بخشی و ارتقا سطح علمی مدارس شاهد، برگزاری یادواره های شهدا در مدارس،تجلیل از خانواده شهدا، ساخت و جمع آوری آثار تجسمی و حجمی شهدای فرهنگی اشاره کرد.
,کفراشی همچنین با اشاره به تاثیر دوستان و هم سالان در بین دانش آموزان گفت: در سال آینده طرح روای دانش آموز را خواهیم داشت که در این طرح دانش آموزان علاقه مند و مستعد پس شناسایی آموزش داده می شوند و به عنوان راوی دوران دفاع مقدس و ترویج دهنده فرهنگ ایثار وشهادت همراه با کاروان های راهیان نور دانش آموزی عازم سرزمین نور می شوند.
,مشاور وزیر آموزش و پرورش در پایان از راه اندازی مرکز شاهد پژوهی در استان ها خبر داد و گفت: مراکز شاهد پژوهی در سال 94 در تمام استان های کشور آغاز به کار خواهند کرد و در این مراکز کارشناسان به جمع آوری اطلاعات و تحقیق در خصوص شهدا خواهند پرداخت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه