logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون سیاسی فرماندار بانه خبر داد

ضرب الاجل 30 روزه نسبت به جمع آوری قلیان ها در بانه

ضرب الاجل 30 روزه نسبت به جمع آوری قلیان ها در بانه
معاون سیاسی فرماندار بانه از دادن مهلت 3۰روزه به قهوه خانه و سفره خانه های سنتی این شهرستان نسبت به جمع€Œآوری قلیان های خود خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از آرباباخبر،نژاد شهیدی معاون سیاسی فرماندار بانه صبح امروز در ششمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان که در سالن جلسات فرمانداری بانه برگزار شد اظهار داشت: طرح برخورد با قلیان سراها و پلمپ این مراکز که از چند ماه گذشته و با همکاری شبکه بهداشت، فرمانداری و چندین واحد صنفی آغاز شده همچنان ادامه دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل , آرباباخبر,


وی با بیان اینکه عرضه قلیان در اماکن عمومی جرم است و هیچ مجوزی در این خصوص وجود ندارد افزود: در راستای طرح مبارزه با قلیان سراها، یک ضرب الاجل 30 روزه به تمام قهوه خانه ها و سفره خانه های سنتی این شهرستان داده شده که می بایست درظرف این مدت نسبت به جمع اوری قلیان از مراکز فعالیت خود اقدام کنند.

شهیدی با تاکید براینکه امروزه به طور قارچ گونه قلیان€Œسراها، قهوه€Œخانه ها و سفره خانه های سنتی در سطح شهر گسترش یافته است، ابراز داشت: فرمانداری و پلیس امنیت در عرصه مبارزه و جمع آوری قلیان سراها در کنار شبکه بهداشت بوده و در این زمینه همکار و همیار آنان می باشند.

معاون سیاسی فرماندار بانه، زمان ابلاغ و شروع این ضرب الاجل را از 20 اسفندماه سال جاری لغایت 20 فروردین عنوان کرد و گفت: پس از گذشت 3۰ روز با اماکنی که تخلف کنند برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

شهیدی با تاکید براینکه در اجرای این حکم واحدهای صنفی غیرمجاز در اولویت قرار می گیرند، اظهار داشت: اداره بهداشت و درمان شهرستان بانه به عنوان متولی امر جمع آوری قلیان از واحدهای صنفی مورد نظر با همکاری اداره بازرگانی و نیروی انتظامی اقدام به جمع آوری قلیان و نیز برخورد قانونی از طریق صدور جریمه های نقدی با متخلفین خواهد نمود.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه