logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مناجاتی: کی روش جز شارلاتانی چیزی بلد نیست

مناجاتی: کی روش  جز شارلاتانی چیزی بلد نیست
سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال گفت: خوشحالم که در تمام این سال ها یک مرد پیدا شده که جلوی این آدم ایستاده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانامهدی مناجاتی در گفت و گو با کاپ، درباره مصاحبه اخیر کارلوس کی روش اظهار داشت: من حوصله اینکه مصاحبه های این آقا را بخوانم، ندارم. از قدیم گفته اند طرف را به ده راه نمی دهند سراغ کدخدا را می گیرد. کدخدای فوتبال ما به قدری بی عرضه است که این آدم هر کاری دلش می خواهد انجام می دهد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: خوشحالم که در تمام این سال ها یک مرد پیدا شده که جلوی این آدم ایستاده است. دکتر اسدی از شاگردان خلف مرحوم دهداری بود و حالا می خواهد حق مربیان ایرانی و آنهایی که برای فوتبال زحمت کشیده اند را بگیرد. کی‌روش در تمام این سال ها جز شارلاتانی برای فوتبال ایران چیز دیگری نداشته و هر کس کارنامه اش را نگاه کند به خوبی متوجه این قضیه می شود. به بازی های تیم ملی ایران نگاه کنید. بازیکنان فقط در محوطه جریمه ایستاده اند و دفاع می کنند. او شخصیت فوتبال ایران را خرد کرده است. 

,

سرمربی اسبق تیم ملی همچنین خاطرنشان کرد: باید به حال این فوتبال گریست. در این فوتبال به قدری آدم های ایرانی بادانش هستند که اصلا نیازی به خارجی ها نداریم. نفراتی مثل حشمت مهاجرانی، علی پروین، امیر قلعه نویی و... که می توانند توانایی های خود را در تیم ملی نیز نشان دهند اما متاسفانه فدراسیون با دلال بازی می رود عباسوویچ، حسنوویچ و فلانوویچ را می آورد. به نظر شما با شرایط تیم ملی ایران آیا اگر ابرام چرخی روی نیمکت تیم ملی بود بدتر از این در جام ملت های آسیا نتیجه می گرفتیم؟ به خدا قسم همین نتایج را کسب می کردیم. حالا هم با این صحبت ها معلوم نیست کی روش دنبال چیست. طرف خیلی خوش رقص است می گوید سن زیبا نیست! 

,

مناجاتی در بخش دیگری از صحبت هایش به تیم امید اشاره و عنوان کرد: این تیم هایی که تیم امید ایران به آنها با مربی خارجی باخت را ما اصلا حساب نمی آوردیم. زمانی کشورهایی مانند قرقیزستان و ویتنام معروف به تیم نعشه ها بوده اند. حالا ما با مربی خارجی به همین تیم ها می بازیم. باور کنید از انتخاب خاکپور به عنوان سرمربی تیم امید به قدری خوشحالم که حاضرم بدون هیچ چشمداشتی هر کمکی از دستم بربیاید به او انجام بدهم. امیدوارم او و تیمش در راه رسیدن به المپیک 2016 ریو موفق باشد. 

,

وی در پایان افزود: من اگر حرفی می زنم دلم برای این فوتبال می سوزد. باور کنید اگر همین الان یک نفر را از داخل خیابان بیاوریم و سرمربی تیم ملی کنیم چون ایرانی است به صد تا مثل کی روش شرف دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه