مدیر کل حمل و نقل و پایانه های هرمزگان خبر داد:
آمادگی ناوگان حمل و نقل عمومی هرمزگان برای استقبال از مسافران نوروزی/ پیش بینی رشد ۱۵ درصدی سفر با ناوگان عمومی
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان هرمزگان از آمادگی و طرح جابجایی مسافرین نوروزی در استان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود امسال شاهد رشد 15 درصدی جابجایی مسافر با ناوگان عمومی باشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علیرضا مجرد، مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی هرمز گفت:طرح جابجایی مسافرین نوروزی سال 1394 از 25 اسفند ماه امسال آغاز و تا 15 فروردین ماه سال 94 در سه مرحله جابجایی مسافرین، افزایش ایمنی در محور های مواصلاتی و اطلاع رسانی برای مسافرین در سطح استان اجرا می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز ,
وی افزود: فروش اینترنتی بلیط از 10 اسفند ماه آغاز شده و از تاریخ 17 اسفند به صورت حضوری بلیط ارائه می شود.
مجرد با اشاره به مسیرهای پر تردد سفر در سال های گذشته، اظهار کرد: استان های تهران، اهواز، یزد، شیراز، اصفهان، کرمان و بوشهر بیشترین تردد را دارند که برای ایام نوروز 94 تدابیر ویژه ای اتخاذ شده است.
,
وی با بیان اینکه برنامه ریزی جهت اعزام کاروان راهیان نور انجام شده که در صورت درخواست از سوی بسیج خدمات حمل و نقلی ارائه خواهد شد،تصریح کرد:تدارکات لازم برای بیش از 10هزار نفر از مسافرانی که قصد سفر به مناطق جنگی غرب کشور دارند در قالب کاروان راهیان نور پیش بینی شده است.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های هرمزگان یادآور شد:در سال گذشته 103هزار مسافر با 11هزار و 63 سرویس ناوگان حمل و نقل عمومی جابجا شده اند که پیش بینی می شود امسال شاهد رشد 15 درصدی جابجایی مسافر با ناوگان عمومی باشیم.
,
وی گفت:در بخش ایمنی جاده ها اقداماتی مانند نصب دوربین های نظارتی،نصب دوربین های کنترل سرعت، نصب تابلو های اطلاع رسانی در نظر گرفته شده است.
,مجرد با بیان اینکه استان هرمزگان در تاریخ های 25اسفند و 15 فروردین بیشترین حجم جابجایی مسافر را خواهد داشت، خاطر نشان کرد:میزان سفرهای نوروزی امسال با وسایط نقلیه شخصی نسبت به سال قبل بیشتر خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه