در ادامه رقابت های لیگ دسته دوم فوتبال کشور؛

جنجالی ترین بازی هفته به سود بعثت کرمانشاه/باخت اخلاق حرفه ای تیم ارومیه با سه اخراجی و حمله به داور

جنجالی ترین بازی هفته به سود بعثت کرمانشاه/باخت اخلاق حرفه ای تیم ارومیه با سه اخراجی و حمله به داور
تیم فوتبال بعثت کرمانشاه در یک بازی جنجالی موفق به برد مهمان ارومیه ای خود شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پایگاه خبری مغرب، تیم فوتبال بعثت کرمانشاه در یک بازی جنجالی موفق به برد مهمان ارومیه ای خود شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری مغرب,

 

,

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری مغرب، تیم فوتبال بعثت کرمانشاه میزبان تیم شهرداری ارومیه بود که در پایان موفق شد با نتیجه ۳- ۲ بازی را به سود خود خاتمه دهد.

,

 

,

در این دیدار جنجالی و پر حاشیه ، بعثت کرمانشاه در دقایق ۱۲،۱۴ و ۷۹ توسط سبحانی پور، حق شناس و سیاه کمری موفق به گلزنی شد تا سه امتیاز حساس این دیدار به حساب تیم کرمانشاه واریز شود.

,

 

,

این دیدار در دقایق پایانی با جنجال تیم ارومیه برای دقایق طولانی متوقف شد. هجوم سرمربی شهرداری ارومیه به سمت داور در درون زمین از نکات عجیب و تاسف آور بازی روز گذشته بود.

,

 

,

در نتیجه درگیری بازیکنان در دقایق پایانی، سه بازیکن از شهرداری ارومیه و یک بازیکن از بعثت کرمانشاه اخراج شدند.

,

 

,

گفتنی است بعثت کرمانشاه در روز دهم فروردین ماه سال ۹۴ مهمان تیم سپیدرود رشت خواهد بود.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه