رئیس شبکه دامپزشکی گرمه خبر داد؛

واکسیناسیون 145 هزار رأس دام علیه بیماریهای مشترک انسان و دام

واکسیناسیون 145 هزار رأس دام علیه بیماریهای مشترک انسان و دام
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 145 هزار رأس دام سبک و سنگین علیه بیماریهای مشترک بین انسان و دام واکسینه شده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری گرمه، کامکار رییس شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه با اعلام این خبر افزود: در راستای پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام، شبکه دامپزشکی این شهرستان از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد 145 هزار رأس دام سبک و سنگین را علیه بیماریهای مشترک بین انسان و دام واکسینه نموده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , پایگاه خبری گرمه,

وی اضافه کرد، این تعداد دام علیه بیماریهای شاربن (سیاه‌زخم)، هاری، بروسلوز (تب مالت)، مشمشه و سل واکسینه شده‌اند.

, .,

کامکار اظهار داشت: یکی از راههای پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام، واکسیناسیون در دام است که شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه هرساله این عملیات را انجام می‌دهد.

, .,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه